![]() |
Trebam wirreles tipk. i mišonju
Trebam tipkovnicu i miša bežične, ali da miš ima punjač u paketu.Cjene do 250kn 50kn više max (gledo sam u hgspotu, vemil, feniks kompjutori i links pa vi ak znate pogledajte negdje drugdje jel ja neznam druge trgovine). Tnx
|
Eto u zadnjem broju vidia imaš test bežičnih tipkovnica i miševa.
Best buy i to do tvojih 250kn buđeta je Cherry eVolution Sirius Wireless Multimedia Desktop. Ustupio ga je www.Tipro.net, sad stranica je na engl. Hrvatski zastupnik ima slijedeću: Tipro hr |
Matt jel mi možaš neku sliku dat jer ne kućžim onu stranicu.Jel to web shop?
|
|
Tnx tor ali je tu ne vidim punjač za miša. Nije nacrtan ili ga nema?
|
Vjerojatno je oboje na baterije pa ni nema punjača
|
Citiraj:
|
pise ti u drugom postu oko 250kn
|
Citiraj:
Nego, jel netko kupio tu tipkovnicu, ima li hrvatski layout? |
Pa valjda ima hrvatski layout, inače se ne bi prodavala u hr!
Edit: sad sam vidio da ni testna nema č,ć i ostale điđe miđe! Treba nazvati i pitati! Link je gore u drugom postu! @ Crazy: Sorry kaj ti nisam odgovorio na PM, al svaki put kad sam htio izbacilo me van i napisalo Database error! Znači sve tipkovnice i miševi na testu su bili na baterije! Tipkovnica ti koristi 2xAAA, a miš 2xAA. Domet: Tipkovnica:1,1m Miš: 1m |
Ok matt nema problema. Ja bih odmah uzo ovu tipk i misa samo da ima taj glupi punjač za miša jer mi se inače za 3 dana isprazne baterije i kursor od miša mi počne preskakat. Inače mi se tipk. sviđa
|
Jedine tipkovnice koje imaju punjivi miš, tj. kojima je baterija punjiva su Cherryevolution Marlin Wireless Laser Multimedia 590,00kn i Logitech Cordless Desktop MX5000 Laser 1.152,00kn.
Znači, po tvom iskustvu nije još za kupovat bežične miševe?! Planiram kupit laserskog mišonju. |
Ja sam kupio bežičnog miša s punjačem i tipkovnicu prije godinu dana za 250 kn. i sada mi se potrgalo ono kaj ide u struju. gledo sam po dučanima i nema nigdje. moram još vidit u čipoteci
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:30. |