Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.03.2007., 23:38   #1
Babaloo
In the lab...

Babaloo's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Titan Quest

Jel igra tko? Meni je igra fenomenalna! Istina, kopira Diablo, ali ne skriva se od toga Priča je odlična, po meni čak i bolje ukomponirana i privlačnija od Diabla, mitologija je dušu dala za takve igre! Questovi su zanimljivi, a skillovi odlični, stvarno je moguće napraviti raznolike kombinacije likova. Grafika je predivna, obraćena je pozornost na razne detalje npr. kad se stavi neki komad opreme na sebe vidljiva je razlika na liku s kojim igrate, travica se leluja na vjetru i kako šetamo na njoj, spellovi su vizualno atraktivni. Uglavnom jaaako dobra kopija Diabla! Nek se jave ovdje zainteresirani za razmjenu igračkih iskustava.
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture
Babaloo je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2007., 00:17   #2
Big Guy
RPG player
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
igram povremeno

nije dostojan legende ali je vrlo dobar pokušaj
jedino što me smeta je teško naći dobre iteme (setove) a gotovo nemoguće popuniti cijeli set
ali i za to postoji rješenje
Oglas

Oglas
Staro 28.03.2007., 00:27   #3
Babaloo
In the lab...

Babaloo's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ha čuj, što se tiče setova situacija je kao i diablu, treba nekoliko puta završiti igru da bi mogao se nakupiti boljih stvari. Ja sam sada s mojim elemntalistom na epic težini i moram priznati da sam našao finih stvarčica, što unique tj. epic (plavi) što set itema. Naravno, ima mjesta za poboljšanje
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture
Babaloo je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2007., 00:41   #4
Big Guy
RPG player
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
grafika je bolja, efekti ljepši, protivnici veći itd
ali ipak titan nema ono nešto što me tjeralo na igranje diabla II po 30-50 dnevno na ubijanje diabla i baila za iteme

ja sam prije kojih 3 tjedna zadnji put igrao, došao sam do kraja epica (našao par dobrih legendary (pink) itema koji su ako se dobro kombiniraju bolji od seta
Staro 28.03.2007., 07:53   #5
Desperados
Wanted Death or live
Moj komp

Desperados's Avatar

Datum registracije: May 2006
Evo igram imortal throne i igra mi se jako svidja jedino mi malo smeta kaj je mozda malcice prezahtjevna ako igras na 1280x1024 sve na max bez AA - naravno ovisi o mapama
Staro 28.03.2007., 09:13   #6
bad::cat
zloČesta maČka
Moj komp

bad::cat's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
igrala sam jedno vrijeme religiozno. je, ok je skroz. ali čista kopija diabla. zato sam sad opet na diablu.... bože dragi, ta igrica nikako da mi dosadi.

bad::cat je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno