|
![]() |
#1 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Titan Quest
Jel igra tko? Meni je igra fenomenalna! Istina, kopira Diablo, ali ne skriva se od toga ![]() ![]()
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
igram povremeno nije dostojan legende ali je vrlo dobar pokušaj ![]() jedino što me smeta je teško naći dobre iteme (setove) a gotovo nemoguće popuniti cijeli set ali i za to postoji rješenje
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Ha čuj, što se tiče setova situacija je kao i diablu, treba nekoliko puta završiti igru da bi mogao se nakupiti boljih stvari. Ja sam sada s mojim elemntalistom na epic težini i moram priznati da sam našao finih stvarčica, što unique tj. epic (plavi) što set itema. Naravno, ima mjesta za poboljšanje ![]()
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
grafika je bolja, efekti ljepši, protivnici veći itd ali ipak titan nema ono nešto što me tjeralo na igranje diabla II po 30-50 dnevno na ubijanje diabla i baila za iteme ja sam prije kojih 3 tjedna zadnji put igrao, došao sam do kraja epica (našao par dobrih legendary (pink) itema koji su ako se dobro kombiniraju bolji od seta
![]() |
#5 |
Wanted Death or live
Datum registracije: May 2006
|
Evo igram imortal throne i igra mi se jako svidja jedino mi malo smeta kaj je mozda malcice prezahtjevna ako igras na 1280x1024 sve na max bez AA - naravno ovisi o mapama |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
zloČesta maČka
Datum registracije: Dec 2006
|
igrala sam jedno vrijeme religiozno. je, ok je skroz. ali čista kopija diabla. zato sam sad opet na diablu.... bože dragi, ta igrica nikako da mi dosadi. ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|