![]() |
Titan Quest
Jel igra tko? Meni je igra fenomenalna! Istina, kopira Diablo, ali ne skriva se od toga :D Priča je odlična, po meni čak i bolje ukomponirana i privlačnija od Diabla, mitologija je dušu dala za takve igre! :care: Questovi su zanimljivi, a skillovi odlični, stvarno je moguće napraviti raznolike kombinacije likova. Grafika je predivna, obraćena je pozornost na razne detalje npr. kad se stavi neki komad opreme na sebe vidljiva je razlika na liku s kojim igrate, travica se leluja na vjetru i kako šetamo na njoj, spellovi su vizualno atraktivni. Uglavnom jaaako dobra kopija Diabla! Nek se jave ovdje zainteresirani za razmjenu igračkih iskustava.
|
igram povremeno
nije dostojan legende ali je vrlo dobar pokušaj :) jedino što me smeta je teško naći dobre iteme (setove) a gotovo nemoguće popuniti cijeli set ali i za to postoji rješenje |
Ha čuj, što se tiče setova situacija je kao i diablu, treba nekoliko puta završiti igru da bi mogao se nakupiti boljih stvari. Ja sam sada s mojim elemntalistom na epic težini i moram priznati da sam našao finih stvarčica, što unique tj. epic (plavi) što set itema. Naravno, ima mjesta za poboljšanje :D
|
grafika je bolja, efekti ljepši, protivnici veći itd
ali ipak titan nema ono nešto što me tjeralo na igranje diabla II po 30-50 dnevno na ubijanje diabla i baila za iteme ja sam prije kojih 3 tjedna zadnji put igrao, došao sam do kraja epica (našao par dobrih legendary (pink) itema koji su ako se dobro kombiniraju bolji od seta |
Evo igram imortal throne i igra mi se jako svidja jedino mi malo smeta kaj je mozda malcice prezahtjevna ako igras na 1280x1024 sve na max bez AA - naravno ovisi o mapama
|
igrala sam jedno vrijeme religiozno. je, ok je skroz. ali čista kopija diabla. zato sam sad opet na diablu.... bože dragi, ta igrica nikako da mi dosadi.
:care: :care: :care: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:27. |