|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
napajanje za HTPC
kakva napajanja uopce idu u HTPC kuciste? Planiram uzet Silverstone Lascala LC10. jel unutra idu "obicna" ATX2 napajanja kao i u "obicna" kucista ili ide neko specijalno? sorry, al tuka sam za HTPC... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Idu obična napajanja ![]() Ovdje ima nešto o tome http://en.wikipedia.org/wiki/Home_theater_PC |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
thnx. nisam bio siguran radi kucista. Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Planiraš nabaviti 10M ili 10? Ja sam nabavio 10M, al ono, pišat krv sam moro dok ga nisam dobio. Nigdje ga nije bilo i rekli da neće niti dolaziti. Inače preporučavam Silverstone 10M, super kućište. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ne znam jos... sta ima 10m sto 10 nema? display i daljinski? koliko ja znam, 10m je dosta skuplje od 10. 10 ima links, a 10m sam vidio na nabava.net da ima u raznoraznim ducanima, al je dosta skupo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
sjećam se nekih 'centurion' htpc kućišta, ne znam koja firma, ona su imala ta lijeva napajanja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
10M ima remote contro i lcd...u globalu nebitno sto se tice lcd, ALI jako korisno recimo kod programiranja tajmera za snimanje....pa se htpc moze sam upaliti u programirano vrijeme...inace pogledaj i silverstone lc17 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
To što ti je kolega rekao, dobiješ remote, super je, ja sam skroz zadovoljan, i VFD display, ne LCD. Znači 2 reda po 16 znakova, prikazuje informacije koje mu ti odrediš + u njega ti je ugrađem infrered receiver tako da ti lijepo izgleda i nemoraš imati dodatni receiver pored kućišta ili lijepit ga negdje. Ako ideš na htpc za dnevnu sobu bez daljinca ne možeš, jedino ako si neki mazohista pa će u dnevnoj sa tastaturom raditi. U slučaju 10M sve ti dolazi ugrađeno u kućište i nemaš više zezancije. Ako kupuješ posebno taj daljinski i kućite izađe te i skuplje nego da si oma sve kupio zajedno. Inače mene je kućište izašlo 1050kn (preko firme, 1281kn mu je bila cijena sa PDV-om). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|