![]() |
napajanje za HTPC
kakva napajanja uopce idu u HTPC kuciste?
Planiram uzet Silverstone Lascala LC10. jel unutra idu "obicna" ATX2 napajanja kao i u "obicna" kucista ili ide neko specijalno? sorry, al tuka sam za HTPC... :D |
Idu obična napajanja :) HTPC je "običan" komp samo sređen za multimediju itd..
Ovdje ima nešto o tome http://en.wikipedia.org/wiki/Home_theater_PC |
Citiraj:
Citiraj:
:beer: |
Planiraš nabaviti 10M ili 10?
Ja sam nabavio 10M, al ono, pišat krv sam moro dok ga nisam dobio. Nigdje ga nije bilo i rekli da neće niti dolaziti. Inače preporučavam Silverstone 10M, super kućište. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
sjećam se nekih 'centurion' htpc kućišta, ne znam koja firma, ona su imala ta lijeva napajanja |
10M ima remote contro i lcd...u globalu nebitno sto se tice lcd, ALI jako korisno recimo kod programiranja tajmera za snimanje....pa se htpc moze sam upaliti u programirano vrijeme...inace pogledaj i silverstone lc17 :)dobro kuciste
|
To što ti je kolega rekao, dobiješ remote, super je, ja sam skroz zadovoljan, i VFD display, ne LCD. Znači 2 reda po 16 znakova, prikazuje informacije koje mu ti odrediš + u njega ti je ugrađem infrered receiver tako da ti lijepo izgleda i nemoraš imati dodatni receiver pored kućišta ili lijepit ga negdje.
Ako ideš na htpc za dnevnu sobu bez daljinca ne možeš, jedino ako si neki mazohista pa će u dnevnoj sa tastaturom raditi. U slučaju 10M sve ti dolazi ugrađeno u kućište i nemaš više zezancije. Ako kupuješ posebno taj daljinski i kućite izađe te i skuplje nego da si oma sve kupio zajedno. Inače mene je kućište izašlo 1050kn (preko firme, 1281kn mu je bila cijena sa PDV-om). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:21. |