|
![]() |
#1 |
u borbi protiv sna
Datum registracije: Jan 2006
|
malo pitanjce-cijene ddr400 memorija u trgovinama
Naime, dugo nisam pratio cijene memorija, bar ne u dućanu. Prošle godine, cca 3. mjesec kupio sam u ADM-u jedan keks od 512MB Rama, Corsair Value Select CL2.5 za 320 kuna. Danas gledam na njihovim stranicama, isti taj keks sad košta 450 kuna. Da je u godinu dana cijena meme porasla za 40% mi nikako nejde u glavu.: bonker : A i samim time cijena meme preko oglasa su po meni čista nebuloza... Isto tako sam preko oglasa prošle godine, cca 2. mjesec kupio 2×256MB DC TwinMos (obični) rama za 250 kn. Da ga danas prodajem, dao bi ga bez beda za 200kn. No, kako mi treba, i dobro radi, nebum prodaval....al vidim da bi ista ta mema, kad bih danas stavljao cijenu za taj RAM mogo bez problema reć 250kn i da bi prošlo...znači na toj memi prodajom nebi izgubio ni lipe?! Mislim, ko tu koga **be, i kaj se događa sa tim cijenama!?: bonker2 : Machineg |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Isto kad je stigao DDR - SDRAM se prestao proizvoditi i samim time je poskupio za sve koji ga trebaju. Sad je DDR2 na tapeti i postao je mainstream - daklem tvrtke rade DDR2 jerbo se na njemu najviše može zaraditi, obzirom da se traži daleko više nego danas zastario DDR. Cijene su normalne i očekivane, jerbo se defacto više ne proizvodi, ali i dalje se kupuje ... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
vec sam ja komentirao cijene... ah da zaboravio sam, tko bi trosio search koji traje 3 sec kad je lakse napravit guzvu (inace samo budale koriste search--npr. ja ![]() http://forum.pcekspert.com/showthrea...ght=cijene+ddr
#4 |
u borbi protiv sna
Datum registracije: Jan 2006
|
Ispričavam se na ponovnom pokretanju teme, ali budući je forum u banani, nisam bio našao. Uglavnom isprika, i može LOCK! |
![]() |
![]() |
#5 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
LOCK
|
Oglas
|
|
![]() |