|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Novi Disk
Odlucio sam da nabacim jos jedan disk u racunar s obzirom na relativno los izbor diskova u sarajevu, a pogotovo na bezobrazne cijene i garanciju treba mi disk koji je sto pouzdani koliko god to moze biti u danasnje doba hiperprodukcije, molio bih za preporuku izmedu Hitachi 320GB, Seagate 320GB ili Western Digital 320GB koji od ova tri je naj kvalitetni. Momentalno imam Hitachi diskove zadovoljan sam, ali bih mozda malo promjenio nije mi toliko vazna brzina koliko pouzdanost , unaprijed hvala ekipi za preporuke.
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Mislim segate. Ali svaki disk će dobro radit kad ga budeš dobro hladio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Hitachi ili Seagate (7200.10 serija), nema greške ni s jednim. Pogledaj cijenu, garanciju (kod nas je na Seagate 5 godina, a na Hitachi 3)... inače, kao što je Mortal rekao. p.s. Naravno, uvijek se može "zalomiti" loš primjerak, bez obzira na proizvođača, zato i služi garancija.
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
hitachi vibrira seagate nema aam wd bi mogao imati s***an senzor temperature. hitachi ima aam srednje je brz seagate je najbrzi i nevibrira jako wd je dosta brz nevibrira uopce najtisi je ali je topliji za nekih par stupnjeva. ja bi uzeo wd-a ili samsunga ali to sam ja .
![]() |
#5 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako si zadovoljan s hitachijem i sad ih isto imas u kompu i sam velis da ti je pouzdanost najbitnija,onda njega opet uzmi posto nisi imao nikavih losih iskustava....ja isto imam hitachi i skroz sam zadovoljan,moj glas ide hitachiu disk je odlican.Ako si se zasitio hitachia definitivno razmisli o kupnji samsunga....
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Od onih koje si predložio, Seagate svakako. Ako možeš negdje nabaviti Samsunga, to bi bio pravi pogodak.
![]() |
#7 |
Premium
|
Nabavio bih ja samsung ali ovdje je to jako tesko sto se tice Hitachija imam 3 komada dva u racunaru, a jedan u vanjskom kucistu zadovoljan sam sa njima mada bih volio malo promjeniti. Kod nas je veliko sranje sto se tice garancije svi redom daju 1 Godinu kao da smo u africi mada nismo daleko od toga. Evo sranja sinoc mi je riknuo MX1000 sada moram i to kupovati mozda se povalim za RX revolution ako me zena ne ubije.
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Pa ako imaš nekoga tko često putuje ovamo, nek ti kupi u Hrvatskoj (zbog garancije). Ako nemaš... j****a. Mislim da ne možeš baš previše fulati, jer na ovakva pitanja ljudi redovito dobiju puno različitih odgovora. Kao što je Codiac- istaknuo, svaki brand ima nekih manjih mana, pa se možeš ravnati prema tome koja ti najmanje smeta. Sve su to dobri diskovi, ako ne naletiš baš na loš primjerak, čega je uvijek bilo i bit će. Ja osobno, od ovih što su ti dostupni, izabrao bih Seagate ili Hitachi.
![]() |
#9 |
Premium
|
Hvala vama na savjetima u svakom slucaju, mislim da cu uzeti WD radi mi kolega u toj prodavnici pa mogu dobiti malo popusta pogotovo sto moram i misa kupiti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|