|
![]() |
#1 |
to te ja pitam
Datum registracije: Dec 2006
|
Potencijalni problem Seagate 320GB?
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Nemam pojma sta je to opce ali da te utjesim istu stvar mi pokazuje i kuci na 2 diska i u firmi na 3 diska tako da mislim da i nije neki problem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium moderator
|
Dovoljan problem za reklamaciju.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
A nemojte se zezat, imam isto seagate,ali 250gb i bas tu mi pokazuje isto to. Vjerujem,nadam se da to nije problem. Jer prije sam imao 250gb IDE disk i isto to je pokazivalo. BTW, na maxtoru kod skeniranje stanja diska mi je pronasao jedan kvadratic obojen u crveno,gdje kaze da su osteceni blokovi...e to jest dovoljan razlog za reklamaciju,koja je jos u tijeku. : quake2 :
![]() |
#6 |
Premium moderator
|
Što nisi pročitao ovo od McG-a? To ukazuje na problem sa mehanikom hard diska i da, dovoljan je problem za reklamaciju. Ako se ta vrijednost počinje smanjivati, jednog jutra pališ komp i kaže insert boot media : suicide
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imam seagate 120gb, ata star 2 godine i seagate sata 320 star pol godine i isto mi pise na oba. Pa nije valjda da nijedan disk nevalja i da svi moraju na reklamaciju, nemislim samo na svoje. Ali doslovno u brojku pise. "100 100 97 0 Ok" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
joj sto ste bedasti.. ako je vrijednost 100, sve je ok..ako je 97 ili manja, onda je problem. Dajte ljudi, naucite citat s razumjevanjem
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium moderator
|
Ali treba pratiti vrijednost, u slučaju da se počne smanjivati, onda je znak za uzbunu. Oprostite što se nisam dobro izrazio ![]() Rendula, pa kod mene nije takva stavka žuta. Niti na WD-u, Hitachiju i na Fujitsu ![]() hmmm...izgleda da svi Seagateovi imaju to. Onda nije razlog za reklamaciju... Ispričavam se stvarno, nisam znao da je kod svih Seagateova tako.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Da,na to sam i sumnjao,jer sam imao prije 1-og i vidio treceg,pa zato i kazem da je sumnjivo,tj.ne vjerujem da bi to trebalo predstavljati opasnost. Ma nek rikne,ionako nist nije sigurno niti pouzdano vise. Hebote hardware...
![]() |
#12 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Dečki,nemojte bespotrebno histrizirat.....ja sam odavno prestao gledat programe te namjene.....
![]() |
#13 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Trenutno imam dva Hitachija i ne pokazuje mi to. Prije njih sam imao Seagate od 160 GB, 7200.7 serija, isto nije pokazivalo. Prije toga Maxtora 8 od 40 GB, također nije pokazivalo... Probaj reklamirat ili isprobat na drugom takvom disku.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
Mislim da bezveze panicarite ![]() Ocigledno je to "normalno" za Seagate diskove, kao sto sam gore napisao na 5 mojih diskova to mi se uvijek pojavljivalo. Jucar sam iz dosade u firmi dignuo hdtach na jos 2 kompa, u jednom 3 diska u drugom 4 i vidi vraga svugdje je ta vrijednost zuta. SVI diskovi su Seagate, neki ata neki sata, starost od 3 godine do 2 tjedna |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
to te ja pitam
|
Hvala ekipo! Sad sam puno mirniji. Toliko sam se gnjavio sa instalacijom nekih komponenti pa mi se baš nije dalo vraćati disk na reklamaciju. ![]()
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|