|
![]() |
#1 |
dedicide
Datum registracije: Mar 2005
|
Logitech Z-2300 2.1
Logithech Z-2300 ![]() Evo kupio sam dotične zvučnike i mogu reči da su ispunili očekivanja nije mi žao ni jedne kune što sam dao za njih. Zvuk je odličan i čist jednostavno ne osjetite da je glasno pojačano (ne dreči). Snaga je više nego zadovoljvajuča imao bih velikih problema sa susjedima da ih odvrnem do kraja, počnu slike da se tresu na zidovima. Prilikom kupovine izgnjavio sam prodavača da mi prikopča sve 2.1 sustave da vidim kako koji zvuči jer ja ne kupujem zvučnik a da ga ne čujem kako pjeva, nek piše i 500W na papiru daj da ja to čujem. Nisu ni Z-4i loši ali ovi Z-2300 su triput jači, skopčao mi je i Altec Lansing FX6021 ali je opet ljepše zvučao logithec Z-2300. Subwoofer je mrcina udara odlično (osjetiš ga u želudcu), ima brz odaziv i zvuk je bez distorzija. Menbrana subwoofera je zaštičena tvrdom mrežicom (da ga nebi slučajno nogom oštetili) Sateliti su jednako kvalitetni imaju odličan zvuk (aluminijska konusna menbrana za bolje visoke tonove) imaju zaštitnu mrežicu koja se može skinuti. Daljinski upravljač je na kabelu, ima kontrolu basa i jačine zvuka odvojene, bas mali kotačič a ton veliki, i ima priključak za slušalice. Pojačalo je ugađeno u subwoofer i ima veliki hladnjak namontiran. I da napomenem kabeli od zvučnika su uliveni u satelite (dugi su 2m) znači morat če stajati blizu subwoofera. I zvučnici imaju THX certifikat. Total RMS power: 200 watts RMS Satellites: 80 watts RMS (2 x 40W) Subwoofer: 120 watts RMS Total peak power: 400 watts Frequency response: 35Hz - 20kHz Signal-to-noise ratio @ 1Khz: >100dB Amplifier: Ultra-linear, high capacity analog Drivers: Satellites: 2.5" polished aluminum phase plug driver Subwoofer: 8" long-throw ported driver with 6th order bass reflex enclosure Speaker dimensions (H x W x D): Satellites: 6.75" x 3.5" x 6" Subwoofer: 11" x 11" x 15" Ovo su kvalitetni i za uložene novce odlični zvučnici, moja preporuka! ![]() ![]() ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: ikocuba. 11.03.2006. u 02:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
preporuka. -->
Ja sam to otkrio prije 2 mj koliko ih imam, također --->preporuka.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
dedicide
|
Vidim da imaš i logithech miš, ja kupio Mx 610 odličan je samo sam se zeznio i nisam kupio komplet Logitech desktop MX 3000 pa sam sada narucio Logitech desktop LX 300 samo radi bežične tipkovnice. Mogu reči da Logitech radi dobre stvari: goood :
![]() |
#4 |
dedicide
|
Mislio sam kupiti Creative Labs Megaworks THX 2.1 250D ali su 200kn skuplji i nisu tako ljepi. A pretpostavljam da im je zvuk tu negdje, ove creative nisam čuo uživo. http://www.nmit.se/images/creative_mworks250d.jpg
![]() |
#6 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja sam imao 250D, sada su mi rikli nakon godinu dana, dobio povrat novca, sada čekam da se frend spusti do mene sa Z2300, pa da ja uzmem na probu opet 250D, pa da usporedimo... Tek onda ću znati koje kupujem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pozdrav svima Creative MW 250D zvucnici imaju po meni dublji bas i jaci su osjetno. Imao oba seta kod kuce na testiranju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Što se tiče kvalitete Logitech je bolji...
![]() |
![]() |
#10 |
dedicide
|
Ne treba mi dublji bas od ovoga i na pola je previše ![]() ![]() ![]() A što se tiče toga da su osjetno glasniji to ti baš i ne stoji nije ti sve u praksi kao na papiru.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Logitech-ovi zvucnici nemaju bash topli bas, imaju vise onaj 'kick' nabijacki bas sto se obicno postize odsjecanjem nizih frekvencija sto smanjuje toplinu basa. Kroz njih je prosla frekvencija od 45Hz dok su CL ispustili ispod 30Hz. Ovo nije domena desktop zvucnika, ali ako nekog zanima da zna. I dali se isplati uzet CL, ne ako nemate dodatnih xyKN |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
program je jednostavan i sam sam ga isprogramirao... zvučna kartica je studijska(yamaha) za koju sam prepravio drivere da bi radili hmm bolje ili bolje rec po mom ukusu ![]() cudno da ti je proslo 30Hz jer ima skretnicu u sebi i odrezan je na 35Hz, al moze bit jer ni jedan proizvod nije isti i da moze se naterat da radi na nizim frekvama, ali Logitechovci nisu predvidjeli pa ono, nije bas pouzdano, a i treba otvarat zvucnik pa ne bi preporucio(gubitak garancije). cheers |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Ja sam pomoću NCH Tone Generator-a "natjerao" svoje na ispod 20Hz(nije teško, samo treba dovoljno pojačati basove i cijeli sistem kako bi se čuli jer je ljudsko uho slabo osjetljivo na tako niske frekvencije). Te niske frekvencije bolje "čuješ" trbuhom tako da to i nije baš potrebno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
steta samo sto nemaju opticki ulaz...fan sam 5.1 sistema pa sam uzeo 5500 i jako sam zadovoljan i preporuku svima dajem (osim onih koji su ljubitelji hi-fi ormara)... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|