|
![]() |
#1 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
System alert
Uključim komp i ono system alert, windowsi mi javljaju za neki kritičan virus, a nema ga! Komp mi radi normalno, u Task manageru nema nikakvih nepoznatih procesa i gluposti. Pročešljam komp uzduš i poprijeko i ne nađem nikakav virus. Kako da maknem tu glupu poruku, ili je ipak virus u pitanju :mad:
![]() |
#2 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
što ti točno daje kao alert...? dali je kakav Minidump problem,,sys.Plavi ekran........? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Mr. V
Datum registracije: Oct 2005
|
Mislim da si pokupio nešto s neta. Prijatelj mi je prije 10tak dana ima sličan problem, i tek nakon što ga je pročešlja sa nekoliko spyware programa riješio se toga. Pa pokušaj, jer ga neki nemogu detektirat.
![]() |
#5 | |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Provaj procesljat sa smitfraudfix-on,ili AVG Anti-spyvare-on |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
ako je to onaj uskličnik u trokutu žutom, to je "golden codec" kojeg se rješavaš brisanjem direktorija u /program files/golden codec/ ili nabavi process explorer http://download.sysinternals.com/Fil...ssExplorer.zip i pogledaj koji je proces crven ili sumnjiv njega obriši ![]() ali pazi nisu svi procesi koji su crveni štetni (npr ati tt)
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|