![]() |
System alert
Uključim komp i ono system alert, windowsi mi javljaju za neki kritičan virus, a nema ga! Komp mi radi normalno, u Task manageru nema nikakvih nepoznatih procesa i gluposti. Pročešljam komp uzduš i poprijeko i ne nađem nikakav virus.
Kako da maknem tu glupu poruku, ili je ipak virus u pitanju :mad: |
što ti točno daje kao alert...?
dali je kakav Minidump problem,,sys.Plavi ekran........? |
Poruka mi blinka na taskbaru pokraj sata, već sam napomenuo da komp radi savršeno normalno, znači nikakve plave poruke, izbacivanja iz programa i sl.
|
Mislim da si pokupio nešto s neta. Prijatelj mi je prije 10tak dana ima sličan problem, i tek nakon što ga je pročešlja sa nekoliko spyware programa riješio se toga. Pa pokušaj, jer ga neki nemogu detektirat.
|
Citiraj:
|
Provaj procesljat sa smitfraudfix-on,ili AVG Anti-spyvare-on
|
ako je to onaj uskličnik u trokutu žutom, to je "golden codec" kojeg se rješavaš brisanjem direktorija u /program files/golden codec/
ili nabavi process explorer http://download.sysinternals.com/Fil...ssExplorer.zip i pogledaj koji je proces crven ili sumnjiv njega obriši :) ali pazi nisu svi procesi koji su crveni štetni (npr ati tt) |
Riješio sam problem sa programom SmitFraudfix, u Safe mode-u sam izbrisao registry i sve 5, nema više poruke!:cool:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:12. |