|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
POP3 ekstenzija za firefox?
Trebam nešto jednostavno. Nešto kao Gmail manager ! Još mi nije jasno zašto u njega ne ugrade podršku i za pop3 mejlove. Znači da mi čuči dolje i javi kad dobijem mail in pop3 account. Probao sam Mailman, i to mi je previše, cijeli toolbar koji ničemu nesluži i skrati mi vidljivo područije webstranice na ekranu. Mislim, bilo bi super i kad bi se vidjelo od koga je mejl odma i slične stvari, al dosta mi je i samo checker ![]() Zna tko neki? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
nemam pojma zašto. postoji jedna, ali je totalan adware/annoyance. fakat pušiona.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() A tak i tak mi nije radio... Mikeyy, nije ekstenzija FF-a, ali probaj sa POP Peeperom. Sjedi u tray-u, kada dođe mail, skočit ti prozorčić. Moš brisati poruke sa servera bez otvaranja dotične, moš imati gumb za email program koji koristiš i tako...
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Thx gorluk na linkovima, al nije to baš što sam želio. Vidim da su i ostali iskomentirali zašto nepaše. A ovaj notifier je standardi toolbar, dosta ih ima potpuno isti, samo mjenjaju lagano sadržaj, uglavnom ga imaju za radio stanice. Thx vuco sad ću ga testirat. OT: Matična radi ko prava. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ovaj notifier, osim što Horza veli da je spyware, nije mi niti radio ![]() Dok POP Peeper radi ko suza. Zauzima u tray-u 2MB i to je to. Čak ti može služiti i kao e-mail program. Ali ja za to imam Foxmail. OT: Ajde, drago mi je da šljaka, već sam mislio da ćeš se javiti da matična ne radi i da oš pare natrag ![]() ![]()
![]() |
#9 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
na kompu mi je FF. i na prijenosnom disku portable firefox. firefox mi je sync-an na mom stroju i na portable disku. i to mi je centar rada. dakle, ako nešto stavim u firefox, znam da stalno imam sa sobom, tak da standalone app otpada iz igre. pogotovo zato kaj je portable disk napravljen da radi samo pod windowsima (aplikacije), a doma ganjam linux pa je u igri i nekompatibilnost.
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Je, ti si baš ogledni primjerak prosječnog korisnika. Dobro da ga ne sincaš s WC školjkom. Iako doduše i moj džepni računar pola dana provodi u sinc stadiju ali *ebajga. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|