![]() |
POP3 ekstenzija za firefox?
Trebam nešto jednostavno. Nešto kao Gmail manager ! Još mi nije jasno zašto u njega ne ugrade podršku i za pop3 mejlove.
Znači da mi čuči dolje i javi kad dobijem mail in pop3 account. Probao sam Mailman, i to mi je previše, cijeli toolbar koji ničemu nesluži i skrati mi vidljivo područije webstranice na ekranu. Mislim, bilo bi super i kad bi se vidjelo od koga je mejl odma i slične stvari, al dosta mi je i samo checker :) Zna tko neki? |
nemam pojma zašto. postoji jedna, ali je totalan adware/annoyance. fakat pušiona.
|
|
email notifyer toolbar je adware/annoyance o kojem sam govorio, za ovaj drugi je potrebno koristiti thunderbird. ni jedno ni drugo ne odgovara mojim željama.
|
Citiraj:
A tak i tak mi nije radio... Mikeyy, nije ekstenzija FF-a, ali probaj sa POP Peeperom. Sjedi u tray-u, kada dođe mail, skočit ti prozorčić. Moš brisati poruke sa servera bez otvaranja dotične, moš imati gumb za email program koji koristiš i tako... |
Heto, Vuco me pretekao. Jedino ti i ostaje neki zasebni programčić neovisan o FF.
|
Thx gorluk na linkovima, al nije to baš što sam želio. Vidim da su i ostali iskomentirali zašto nepaše. A ovaj notifier je standardi toolbar, dosta ih ima potpuno isti, samo mjenjaju lagano sadržaj, uglavnom ga imaju za radio stanice.
Thx vuco sad ću ga testirat. OT: Matična radi ko prava. :) |
Citiraj:
Dok POP Peeper radi ko suza. Zauzima u tray-u 2MB i to je to. Čak ti može služiti i kao e-mail program. Ali ja za to imam Foxmail. OT: Ajde, drago mi je da šljaka, već sam mislio da ćeš se javiti da matična ne radi i da oš pare natrag :D:D |
na kompu mi je FF. i na prijenosnom disku portable firefox. firefox mi je sync-an na mom stroju i na portable disku. i to mi je centar rada. dakle, ako nešto stavim u firefox, znam da stalno imam sa sobom, tak da standalone app otpada iz igre. pogotovo zato kaj je portable disk napravljen da radi samo pod windowsima (aplikacije), a doma ganjam linux pa je u igri i nekompatibilnost.
|
Je, ti si baš ogledni primjerak prosječnog korisnika. Dobro da ga ne sincaš s WC školjkom. Iako doduše i moj džepni računar pola dana provodi u sinc stadiju ali *ebajga.:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:24. |