|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
OCZ cvrči....
Počelo je prije par dana nešto cvrčat iz kučišta....a pošto mene buka jako smeta, morao sam ići vidjeti što je to....prvo sam pomislio na ventove, ali nisu oni, nego sam skužio da to cvrčanje dolazi iz napajanja... I sad, to mene užasno nervira, jer se ostatak kompa ne čuje... Što napraviti?? Napajanje je još pod garancijom, a ne bih htio ga reklamirat, jer više nema tih OCZ-a, a neko malo bolje napajanje je meni overkill a i preskupo... Sad mi dođe da si kosu počupam!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
bez otvaranja ne možeš napravit ništa. prvo onda provjeri da li možeš bezbolno otvoriti napajanje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Fleks je to jednom rekao (a možda i više puta ![]() Sa pištoljem za vruću plastiku "zaliti" zavojnicu ili trafo, ovisi što zuji. To bi trebalo rješiti probleme.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
Citiraj:
Nije to zvuk onaj od trafo-a, nego baš cvrčanje ko ptica ko da cvrči...čini mi se da je čak od venta (Yate Loon)...vidjet ću što se da učiniti, pa javim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Probaj ga ispuhat sa konpresorom. Odi na benzisku sa njime i deri ![]() Ak nije to denisi ga do mene pa da ga rijesimo za garanciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Vidiš, dobra ideja ![]() Budem probao, pa javim...a lako se riješit garancije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
|
|