|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Kojim programom,ili kako popraviti greske??
koristim Diskeeper za defregmentaciju diska sve particije mi oce defregmentirati ali C: nikako kaze da imam neka greska na c disku da pokrenem chkdsk i da popravim greske i da onda mogu defregmentirati,vec 20puta mi je chkdsk proradia proradia,nista nece opet,opet prijavljuje greske mogu li koji program koristiti da popravim te greske ili mozda znate neki drugi nacin??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
probaj TUNE UP utilities |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Njega sam koristia prije par godina i jednom isam isao cistit ja mislim registry i jos nesto s njime nemogu se sititi sta i kada sam restarta kompjuter nije tia uci u Windows-e,o tada ga vise ne koristim,nasao sam spas bia u System Mechanic koji je puno bolje to radi,hvala na prijedlogu probat cu s njime ali samo popravljati greske ,cistiti nesto NE!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
"greenfly" hvala na preporuci,neznam je li ovo osjecam cak ubrzanje komp nakon svih optimizacija ili mi se cini?? Imam pitanje sta se tice TUNE UP utilities: 1.Kod TuneUp MemOptomizer kod Auto Optimizer Settings i sada kod Optimize automatically at: Increase free memory to: da li da tu stavim sta vise ili mozda ima neka preporucena brojka??? 2.Isto kod TuneUp MemOptomizer ali kod Manuall Optimization>Memory amount da li da tu isto stavim sta vise ili mozda ima neka preporucena brojka??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Pregledaj disk pomoću HD Tune programa i ako najde kakve greške, probaj pomoću HDD Regenerator-a riješiti iste. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Na ovaj prvi sistem neće pokušati zapisati svoje podatke, a na drugog, prije ili kasnije, hoće.
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
kada pokrenem CHKDSK on mi odradi u 2. dijelu nade nesto i izbrise koliko se sicam index. i tako nesto slicno i taj drugi dio malo duze odradi a 1. i 3. brzo budu gotovi,proba sam eto tune up utilities on je isto nase neke greske i popravia i ope nista. Evo ovo mi se javlja ![]() mirkoB: " Na ovaj prvi sistem neće pokušati zapisati svoje podatke, a na drugog, prije ili kasnije, hoće." Ovo te nisam bas razumia?? McG hvala za HD Tune sve je odradia nije nasao nikakav error ,a sa HDD Regenerator-om sam jucer bia skenira cili hdd i nista nije nasa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|