PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Kojim programom,ili kako popraviti greske?? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=54804)

AnG 16.12.2006. 23:26

Kojim programom,ili kako popraviti greske??

koristim Diskeeper za defregmentaciju diska sve particije mi oce defregmentirati ali C: nikako kaze da imam neka greska na c disku da pokrenem chkdsk i da popravim greske i da onda mogu defregmentirati,vec 20puta mi je chkdsk proradia proradia,nista nece opet,opet prijavljuje greske mogu li koji program koristiti da popravim te greske ili mozda znate neki drugi nacin???

greenfly 17.12.2006. 02:24

probaj TUNE UP utilities

AnG 17.12.2006. 02:54

Citiraj:

Autor greenfly (Post 595653)
probaj TUNE UP utilities

Njega sam koristia prije par godina i jednom isam isao cistit ja mislim registry i jos nesto s njime nemogu se sititi sta i kada sam restarta kompjuter nije tia uci u Windows-e,o tada ga vise ne koristim,nasao sam spas bia u System Mechanic koji je puno bolje to radi,hvala na prijedlogu probat cu s njime ali samo popravljati greske ,cistiti nesto NE!!

AnG 17.12.2006. 03:46

"greenfly" hvala na preporuci,neznam je li ovo osjecam cak ubrzanje komp nakon svih optimizacija ili mi se cini??

Imam pitanje sta se tice TUNE UP utilities:
1.Kod TuneUp MemOptomizer kod Auto Optimizer Settings i sada kod
Optimize automatically at:
Increase free memory to:

da li da tu stavim sta vise ili mozda ima neka preporucena brojka???

2.Isto kod TuneUp MemOptomizer ali kod Manuall Optimization>Memory amount da li da tu isto stavim sta vise ili mozda ima neka preporucena brojka???

McG 17.12.2006. 13:32

Citiraj:

Autor AnG (Post 595674)
"greenfly"
Imam pitanje sta se tice TUNE UP utilities:
1.Kod TuneUp MemOptomizer kod Auto Optimizer Settings i sada kod
Optimize automatically at:
Increase free memory to:

da li da tu stavim sta vise ili mozda ima neka preporucena brojka???

2.Isto kod TuneUp MemOptomizer ali kod Manuall Optimization>Memory amount da li da tu isto stavim sta vise ili mozda ima neka preporucena brojka???

Fino ti to kompletno isključi, jer tak i tak nema koristi od toga.

Citiraj:

Memory optimizers force all possible pages in RAM to the page file. Thus, the amount of free RAM is increased, but the amount of virtual memory in use is not affected. When the applications whose memory was paged out access that memory again it must be paged back into RAM, incurring substantial overhead.

The only benefit from these applications is that if you were to load a program immediately after you've paged out all available memory, it might load faster in some cases because pages of RAM are already available and don't need to be paged out in order to make room for the program.
Link ...samo jedan od primjera

Pregledaj disk pomoću HD Tune programa i ako najde kakve greške, probaj pomoću HDD Regenerator-a riješiti iste.

mirkoB 17.12.2006. 14:53

Citiraj:

Autor AnG (Post 595551)
koristim Diskeeper za defregmentaciju diska sve particije mi oce defregmentirati ali C: nikako kaze da imam neka greska na c disku da pokrenem chkdsk i da popravim greske i da onda mogu defregmentirati,vec 20puta mi je chkdsk proradia proradia,nista nece opet,opet prijavljuje greske mogu li koji program koristiti da popravim te greske ili mozda znate neki drugi nacin???

Ako ti chkdsk javlja da imaš bad sectore bolje bi bilo da ih ne diraš. Bolje imati predimenzionirani bad sector nego nevidljivi bad sector.
Na ovaj prvi sistem neće pokušati zapisati svoje podatke, a na drugog, prije ili kasnije, hoće.

AnG 17.12.2006. 16:05

kada pokrenem CHKDSK on mi odradi u 2. dijelu nade nesto i izbrise koliko se sicam index. i tako nesto slicno i taj drugi dio malo duze odradi a 1. i 3. brzo budu gotovi,proba sam eto tune up utilities on je isto nase neke greske i popravia i ope nista.

Evo ovo mi se javlja

http://img285.imageshack.us/img285/2889/slika2tj3.jpg

mirkoB:

" Na ovaj prvi sistem neće pokušati zapisati svoje podatke, a na drugog, prije ili kasnije, hoće."

Ovo te nisam bas razumia??

McG hvala za HD Tune sve je odradia nije nasao nikakav error ,a sa HDD Regenerator-om sam jucer bia skenira cili hdd i nista nije nasa

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:33.