|
![]() |
#2 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
MediaMonkey, HeliumMusicManager, Winamp... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
po čemu je foobar kompleksan? mislim, naravno da je ako želiš imati milijom različitih fičra, ali za čisto slušanje muzike ga pukneš defaultnoga, eventualno skineš koji plugin i to je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
po meni foobar rula, prvenstveno zbog svoje jednostavnosti : roller : namučim se pošteno 2 dana i onda ga imam sljedećih par mjeseci i radi savršeno, sam ubacujem mjuzu ![]() kaj se tiče drugog, ono kaj je morph rekel ak baš moraš... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Winamp 2.95 |
![]() |
![]() |
#6 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
http://www.mp3toys.net/ Evo ovo sam vidio ovaj cas, nisam probao...ovak na prvu cak i ne izgleda lose, pitanje je kako funkcionira btw. nije mi htio otvoriti link sa FF, u operi ga je normalno otvorio |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Mučiš se 2 dana? S foobarom? Meni treba 10-tam minuta da si sve posložim i radi godinama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Foobar je po meni bzveze, naglasak PO MENI. Mislim ono tolko treba čačkat po njemu, a čisto sumnjam da mi se isplati 3 dana zezat sa jednim obicnim playerom. Upravo sam probao MP3 toys. Fora je program. Dobro zgleda, jedino kaj se mora platiti, a nemogu naci karticu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
2 dana --> dok još nije bilo .cfg fajlova...i totalni početnik, prvi put upalio Foobar pa si ti misli : suicide ![]() al sad ide na bolje... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|