![]() |
Nesto kao Foobar
Ovak, trebam program, tj. player kao Foobar, samo da nije toliko kompleksan, znaci plug&play...help please!
|
MediaMonkey, HeliumMusicManager, Winamp...
|
po čemu je foobar kompleksan? mislim, naravno da je ako želiš imati milijom različitih fičra, ali za čisto slušanje muzike ga pukneš defaultnoga, eventualno skineš koji plugin i to je to...
|
po meni foobar rula, prvenstveno zbog svoje jednostavnosti : roller :
namučim se pošteno 2 dana i onda ga imam sljedećih par mjeseci i radi savršeno, sam ubacujem mjuzu :smoke: - nemam zamjerki... kaj se tiče drugog, ono kaj je morph rekel ak baš moraš... :beer: |
Winamp 2.95
|
http://www.mp3toys.net/
Evo ovo sam vidio ovaj cas, nisam probao...ovak na prvu cak i ne izgleda lose, pitanje je kako funkcionira btw. nije mi htio otvoriti link sa FF, u operi ga je normalno otvorio |
Citiraj:
|
Kako tko i kako tko zeli da mu foobar izgleda. ;)
|
Foobar je po meni bzveze, naglasak PO MENI. Mislim ono tolko treba čačkat po njemu, a čisto sumnjam da mi se isplati 3 dana zezat sa jednim obicnim playerom.
Upravo sam probao MP3 toys. Fora je program. Dobro zgleda, jedino kaj se mora platiti, a nemogu naci karticu.... |
Citiraj:
|
2 dana --> dok još nije bilo .cfg fajlova...i totalni početnik, prvi put upalio Foobar pa si ti misli : suicide :)
al sad ide na bolje... :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:46. |