|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Aukcija u HGspotu - Zanimljiva grafa ;)
Slucajno sam je vidio na aukciji: VGA AGP GAINWARD, BLISS 7800GS 512 GS+ DDT, Geforce 7800 GS, 512 MB, tv-out, Dual DVI http://www.hgspot.hr/aukcija.aspx#4 Mislim da je cijena ove grafe bila do neki dan oko 3000kn. Cijena joj je trenutno 1310kn ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
koliko ja znam nedavno je bila i 7900GS otprilike po toj cijeni na akciji u linksu tako da to nije nešto super povoljno? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
ta grafa nova toliko ne vrijedi (još će porast cijena), a ova dolazi bez ikakvog bundle-a i ambalaže vidim da je AGP, no cijena će još porasti tako da je bolje nadodat novaca i uzet 1950pro
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Malo korištena VGA, dolazi bez ambalaže, drivera, kablova i ostale opreme. i jos je na aukciji, tako da nista cudno sto je pocetna cijena 1300kn, s vremenom ce se povecati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Da, još 4 dana do kraja, bit će još ponuda... Ja sam kupio dvije matične na HG spot aukciji i obje su imale gotovo isti opis, dolaze bez ičega u originalnoj ambalaži. Malo sutra, na sreću ![]() Matične su došle sa full bundleom, AI7 iz siga nikada dotaknuta kao iz tvornice, a AA8 3rd eye je bila malo prašnjava, ali sam dobio čak i onaj 3rd eye "stolni sat" tj. monitor ![]() Tako da možda i ova grafa dolazi sa full bundleom, možda mrvicu korištena a možda uopće ne. Nije uvijek za vjerovati opisu ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Gle u svakom slučaju kupuješ mačka u vreći, ako dobiješ bundle itd super, a ako ne dobiješ "pa rečeno vam je" |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sam u HGSPOTU na aukciji kupio preko dvadesetak stvari ali moram reć da 30% su mi završile na reklamaciji ponovo. matične, grafičke, mpr3 plejeri, tv kartice... Ako ne rade ok vrate ti novac ukoliko je u neko kratko vrijeme, ali finta je u tome što ja nisam iz ZG a moraš ić kod njih. Tako da nakon toga sam prestao kod njih na aukciji kupovat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Ovako, u HG-u nemaju dovoljno vremena da pregledavaju sve predmete reklamacije, nego povratna informacija dodje do vas da je hardware neispravan, i daju vam zamjenski. Vas ispravan/neispravan hardware u dosta slucajeva zavrsi na aukciji. Ja sam se u to uvjerio, kad sam na reklamaciju nao NF7-S samo u kutiji, te je na nortbridge ventilatoru falilo jedno pero. Ista maticna je bila uslikana i stavljena na aukciju, netko ju je isprobao i rekao da je neispravna, vratili su nesretniku novac i to je to. Dobili su potvrdu da je neki komad hardware-a neispravan, a nisu gubili vrijeme u servisu... Jeste li se kad zapitali odakle im toliko hardware-a na aukcijama, i sve je malo koristeno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
da, bude po 10-ak i više modela istih MOBO-a, kao onih Epoxica prije 2 tjedna, odmah mi je to bilo sumnjivo
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() (ovo je grafa s 7900GT chipom, jel?)
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|