PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Aukcija u HGspotu - Zanimljiva grafa ;) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=54022)

Jerry 08.12.2006. 10:41

Aukcija u HGspotu - Zanimljiva grafa ;)

Slucajno sam je vidio na aukciji:
VGA AGP GAINWARD, BLISS 7800GS 512 GS+ DDT, Geforce 7800 GS, 512 MB, tv-out, Dual DVI

http://www.hgspot.hr/aukcija.aspx#4

Mislim da je cijena ove grafe bila do neki dan oko 3000kn.

Cijena joj je trenutno 1310kn :)

JuVe 08.12.2006. 11:04

koliko ja znam nedavno je bila i 7900GS otprilike po toj cijeni na akciji u linksu tako da to nije nešto super povoljno?

bobe 08.12.2006. 11:09

ta grafa nova toliko ne vrijedi (još će porast cijena), a ova dolazi bez ikakvog bundle-a i ambalaže

vidim da je AGP, no cijena će još porasti tako da je bolje nadodat novaca i uzet 1950pro

West 08.12.2006. 11:15

Malo korištena VGA, dolazi bez ambalaže, drivera, kablova i ostale opreme.

i jos je na aukciji, tako da nista cudno sto je pocetna cijena 1300kn, s vremenom ce se povecati.

Swarm dude 08.12.2006. 11:29

Da, još 4 dana do kraja, bit će još ponuda...
Ja sam kupio dvije matične na HG spot aukciji i obje su imale gotovo isti opis, dolaze bez ičega u originalnoj ambalaži. Malo sutra, na sreću :)
Matične su došle sa full bundleom, AI7 iz siga nikada dotaknuta kao iz tvornice, a AA8 3rd eye je bila malo prašnjava, ali sam dobio čak i onaj 3rd eye "stolni sat" tj. monitor :)
Tako da možda i ova grafa dolazi sa full bundleom, možda mrvicu korištena a možda uopće ne.
Nije uvijek za vjerovati opisu ;)

Imitator 08.12.2006. 11:57

Citiraj:

Autor Swarm dude (Post 587575)
Da, još 4 dana do kraja, bit će još ponuda...
Ja sam kupio dvije matične na HG spot aukciji i obje su imale gotovo isti opis, dolaze bez ičega u originalnoj ambalaži. Malo sutra, na sreću :)
Matične su došle sa full bundleom, AI7 iz siga nikada dotaknuta kao iz tvornice, a AA8 3rd eye je bila malo prašnjava, ali sam dobio čak i onaj 3rd eye "stolni sat" tj. monitor :)
Tako da možda i ova grafa dolazi sa full bundleom, možda mrvicu korištena a možda uopće ne.
Nije uvijek za vjerovati opisu ;)

Ja sam isto tako uzeo dvije matične na aukciji (IS7-e), sve po opisu bez ambalaže i opreme.....ali sam obadvije dobio s full opremom (neraspakiranom)...na jednoj nije bilo vidljivo po ničemu da je korištena, a na drugoj se vidjelo oko venta malo prašine....obe još uvijek rade odlično....bez ijedne greške....

Swarm dude 08.12.2006. 12:18

Citiraj:

Autor Imitator (Post 587597)
Ja sam isto tako uzeo dvije matične na aukciji (IS7-e), sve po opisu bez ambalaže i opreme.....ali sam obadvije dobio s full opremom (neraspakiranom)...na jednoj nije bilo vidljivo po ničemu da je korištena, a na drugoj se vidjelo oko venta malo prašine....obe još uvijek rade odlično....bez ijedne greške....

Taj detalj sam zaboravio, bundle je bio isto neraspakiran sa obje ploče. I također ovo zadnje, rade bez ijedne greške :)

JuVe 08.12.2006. 17:00

Gle u svakom slučaju kupuješ mačka u vreći, ako dobiješ bundle itd super, a ako ne dobiješ "pa rečeno vam je"

FERRYS 08.12.2006. 18:16

pa ne kupujes grafu valjda radi bundlea' sta ti vise opce trba osim same grafe?

garanciju neku ima i to je to...

Mortal 08.12.2006. 19:06

Ja sam u HGSPOTU na aukciji kupio preko dvadesetak stvari ali moram reć da 30% su mi završile na reklamaciji ponovo. matične, grafičke, mpr3 plejeri, tv kartice...

Ako ne rade ok vrate ti novac ukoliko je u neko kratko vrijeme, ali finta je u tome što ja nisam iz ZG a moraš ić kod njih. Tako da nakon toga sam prestao kod njih na aukciji kupovat.

slink 09.12.2006. 00:02

Ovako, u HG-u nemaju dovoljno vremena da pregledavaju sve predmete reklamacije, nego povratna informacija dodje do vas da je hardware neispravan, i daju vam zamjenski. Vas ispravan/neispravan hardware u dosta slucajeva zavrsi na aukciji. Ja sam se u to uvjerio, kad sam na reklamaciju nao NF7-S samo u kutiji, te je na nortbridge ventilatoru falilo jedno pero. Ista maticna je bila uslikana i stavljena na aukciju, netko ju je isprobao i rekao da je neispravna, vratili su nesretniku novac i to je to. Dobili su potvrdu da je neki komad hardware-a neispravan, a nisu gubili vrijeme u servisu...

Jeste li se kad zapitali odakle im toliko hardware-a na aukcijama, i sve je malo koristeno?

bobe 09.12.2006. 00:11

da, bude po 10-ak i više modela istih MOBO-a, kao onih Epoxica prije 2 tjedna, odmah mi je to bilo sumnjivo

Panzer 09.12.2006. 00:54

Citiraj:

Autor JuVe (Post 587552)
koliko ja znam nedavno je bila i 7900GS otprilike po toj cijeni na akciji u linksu tako da to nije nešto super povoljno?

Juve, ovo je za AGP grafa, nova je kostala preko 3k kn(znam, slinio sam za njom), tak da. Osim nje, jaca ili podjednaka grafa je x1950 za AGP. :)
(ovo je grafa s 7900GT chipom, jel?)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:29.