|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Shut Down problem?
Jučer restartam komp i morao sam ga gasit na "silu" na prekidač, nakon toga mi se kod dizanja windowsa javilo ono skeniranje diska ja kliknio da preskoči (budala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pa iskljuci chekiranje diska pri podizanju windowsa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
vidi, mislim da to nebi bilo riješenje jer kad mi se komp prvi put restartao bio mi je dignut fire fox i sada kad god idem upalit fire fox javlja mi da ima error jer se prvo mora ugasit fire fox, valjda je ostao upaljen i sada se mora skenirat disk da on to sve posloži kako spada i bit će sve ok, znači mislim da nije riješenje izbjeći skeniranje već bi ga trebalo uradit do kraja a neznam kako da ga natjeram na to ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Disk polako oteže papke, hitno napravi backup dokumenata.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
hmm, imam dva disca , valjda je u pitanju ovaj glavni (master) ...zar se ne moze nikako to sredit , jer sam uvjeren da restartam windowsw da bi sve bilo ok.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
probaj bootat u safe mode (mislim da se onda ne starta disk checkup) i skenirat tamo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|