![]() |
Shut Down problem?
Jučer restartam komp i morao sam ga gasit na "silu" na prekidač, nakon toga mi se kod dizanja windowsa javilo ono skeniranje diska ja kliknio da preskoči (budala :( ) i sada mi svaki put kad dižem windowsw traži skeniranje diska, ja pustim ali on skenira pru stavku do 100% ostanu još dvije ali kod iduće stoji na 0% i ne ide dalje...restratao sam kasnije komp normalno ali i dalje mi traži ovaj sken pa zapne kako sam već gore opisao ....imali kakvo riješenje :(
|
Pa iskljuci chekiranje diska pri podizanju windowsa
|
Citiraj:
vidi, mislim da to nebi bilo riješenje jer kad mi se komp prvi put restartao bio mi je dignut fire fox i sada kad god idem upalit fire fox javlja mi da ima error jer se prvo mora ugasit fire fox, valjda je ostao upaljen i sada se mora skenirat disk da on to sve posloži kako spada i bit će sve ok, znači mislim da nije riješenje izbjeći skeniranje već bi ga trebalo uradit do kraja a neznam kako da ga natjeram na to ... |
Disk polako oteže papke, hitno napravi backup dokumenata.
|
hmm, imam dva disca , valjda je u pitanju ovaj glavni (master) ...zar se ne moze nikako to sredit , jer sam uvjeren da restartam windowsw da bi sve bilo ok..
|
probaj bootat u safe mode (mislim da se onda ne starta disk checkup) i skenirat tamo
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:31. |