|
![]() |
#1 |
Guest
|
Novi Dvd RW problem??
Nedavno sam kupila novo racunalo s DVD RWom naravno(nema przilicu), instalirala sam na njega WIN XP za 32 bitne win iako je 64 bitni proc, prilikom iskljucivanja racunala ili resetiranja javlja se poruka u stilu da floppi A nije ispravno zatvoren ili tako nesto, uglavnom kao da driveri za DVD nisu dobro instalirani, ja sam instalirala i Motherbord, pa sad mi nije jasno o cemu se radi, racunalo pri tom daje tri opcije..Cancel..Try again i Continue..nakon sto 2 puta kliknem na Continue, normalno se ugasi...o cemu se radi..floppy A nema, sto li mu je?: stoopid : stoopid |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
U bios-u stavi flopy drive a: na Disabled, koliko sam ja shvatio, nemas ga ugradjenog.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
E yaya, stalno neki problemi s tobom. Ajmo ispočetka jer si tu napisala svašta. Imaš disketar ili nemaš? Jesi sama slagala ili si kupila gotovu konfu? btw, napiši točno što sve imaš. Kojim redoslijedom si instalirala: win, ploča, grafika,... ili nekako drukčije? Driveri za dvd uređaj nisu potrebni. To što su ti win 32-bitni, a proc 64-bitni nema veze.
![]() |
#4 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
@coconut, dosta romantike ![]() @yaya jesi napravila kako sam ti opisao gore, bios...bla bla
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|