![]() |
Novi Dvd RW problem??
Nedavno sam kupila novo racunalo s DVD RWom naravno(nema przilicu), instalirala sam na njega WIN XP za 32 bitne win iako je 64 bitni proc, prilikom iskljucivanja racunala ili resetiranja javlja se poruka u stilu da floppi A nije ispravno zatvoren ili tako nesto, uglavnom kao da driveri za DVD nisu dobro instalirani, ja sam instalirala i Motherbord, pa sad mi nije jasno o cemu se radi, racunalo pri tom daje tri opcije..Cancel..Try again i Continue..nakon sto 2 puta kliknem na Continue, normalno se ugasi...o cemu se radi..floppy A nema, sto li mu je?: stoopid : stoopid
|
U bios-u stavi flopy drive a: na Disabled, koliko sam ja shvatio, nemas ga ugradjenog.
|
E yaya, stalno neki problemi s tobom. Ajmo ispočetka jer si tu napisala svašta. Imaš disketar ili nemaš? Jesi sama slagala ili si kupila gotovu konfu? btw, napiši točno što sve imaš. Kojim redoslijedom si instalirala: win, ploča, grafika,... ili nekako drukčije?
Driveri za dvd uređaj nisu potrebni. To što su ti win 32-bitni, a proc 64-bitni nema veze. |
Citiraj:
|
@coconut, dosta romantike :D
@yaya jesi napravila kako sam ti opisao gore, bios...bla bla |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:58. |