|
![]() |
#4 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Kaj je to (ako se smije znati) opće za "fajl"; muzika, film, slika ili nekaj deseto? More biti da je oštećen, pa ge nemre otvorit. EDIT: @Vuco Primljeno na znanje. Pital sam ga kaj je, jer bi se po nazivu CrashT.7z dalo zaključiti da je riječ o muziki, tj. DJ CrashT-u. Pa ako bi kojim slučajem to bilo na stvari, čovek tu more besplatno skinuti pjesme dotičnog, da se ne zahebava s tim 7-Zipom. EDIT 2: Vidim muzika nije...nema veze. Nadam se da bu čovek rešil problem. Zadnje izmijenjeno od: McG. 03.12.2006. u 17:18. Razlog: Pravila |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Isti slučaj kao i sa rar-om. Ja sam ti puno tih 7z arhiva otvorio sa TUGZip-om. Probaj sa njime. Ja sam zbog takvih sranja prešao sa 7-zip-a. Za sad je TUGZip na mom kompu ![]() EDIT: @Mcg Nije važno kaj je ![]() EDIT2 : Ako je fajl podjeljen na više djelova (tih 7z-ova, ono topa 001, 002, 003), onda moraš imati sve, inače neće delati...
![]() |
#6 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Primjecujem da kako koji fajl skinem da se prvome povecava velicina. Skinut cu ja do kraja ali probat cu i sa TUGZip. Nadam se da ce biti ok. Zadnje izmijenjeno od: BlackDwarf. 03.12.2006. u 15:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Hvala na pomoci. Evo sada radi. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|