![]() |
7z
Ovako skinuo sam jedan fajl CrashT.7z.001 i ne mogu ga nikako otvorit. WinRAR javlja gresku odnosno da ne moze prepoznat tip datoteke. Moze mi neko pomoc jer mi je hitno?
Hvala! |
Probaj s programom 7-Zip.
|
I opet nesto zafrkava. Trebam li za 7z imati sve datoteke da bi radilo kako treba?
Kada je rar u pitanju nije potrebno. |
Kaj je to (ako se smije znati) opće za "fajl"; muzika, film, slika ili nekaj deseto? More biti da je oštećen, pa ge nemre otvorit.
EDIT: @Vuco Primljeno na znanje. Pital sam ga kaj je, jer bi se po nazivu CrashT.7z dalo zaključiti da je riječ o muziki, tj. DJ CrashT-u. Pa ako bi kojim slučajem to bilo na stvari, čovek tu more besplatno skinuti pjesme dotičnog, da se ne zahebava s tim 7-Zipom. EDIT 2: Vidim muzika nije...nema veze. Nadam se da bu čovek rešil problem. |
Isti slučaj kao i sa rar-om. Ja sam ti puno tih 7z arhiva otvorio sa TUGZip-om.
Probaj sa njime. Ja sam zbog takvih sranja prešao sa 7-zip-a. Za sad je TUGZip na mom kompu :) EDIT: @Mcg Nije važno kaj je :). Ponekada se jednstavno ne mogu otvoriti normalno ti nizovi 7z fajlova, nego on otpakira samo jedan od npr. 20 drugih fajlova... EDIT2 : Ako je fajl podjeljen na više djelova (tih 7z-ova, ono topa 001, 002, 003), onda moraš imati sve, inače neće delati... |
Primjecujem da kako koji fajl skinem da se prvome povecava velicina. Skinut cu ja do kraja ali probat cu i sa TUGZip.
Nadam se da ce biti ok. |
Nema spominjanja takvih stvari, editiraj post...
|
Hvala na pomoci. Evo sada radi. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:23. |