|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
savjet za dvd snimac?
Znači zanimaju me preporuke, kupio bi neki od jeftinijih snimač cca300-400kn , znači plextor izlazi iz te konkurencije, ASUSA sada imam i ultra nisam zadovoljan sa njim, ne ripa mi bar 20-30% originalnih dvd-eova, sa snimanjem ima problema dosta dvd-eova pukne a i dok počne snimat treba mu 5 minuta , pionera sam imao prije i također nisam zadovoljan, imao sam jednom cd pržilicu LG nešto sitno dao za nju ali je sve živo ripala (CD-eove) , e sada možete li mi vi šta preporučiti iz iskustva. hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Benq DW1650 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#4 |
Premium
|
ovo ću uzeti LG H10 , bio sada kod frenda moje smeće od ASUSA neće da ripa čak ni snimani dvd film kod njega LG uredno pere bez greške , tako da mi se LG pokazao vrlo pouzdan s obzirom na ove koji su skuplji 100-200kn a ne ripaju pola dvd-eova.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.112.112 DVD±RW NEC AD-7173A, 18x,bijelo, Dual layer ± recording, LabelFlash, bulk 278kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
recimo pioneer dvr-111 ili neki samsung...
![]() |
#9 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Milsim da benqova 1655/1650 više nema. ja da kupujem išo bi sad na ovaj NEC... Citiraj:
__________________ |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Meni su 18x snimači malo overkill, ali ionako nema razlike u cijeni, a i nitko ne kaže da moraš snimati na 18x. Ja na svom 16x gotovo isključivo snimam na 12x. Inače, LG H serija je dobra (i H1x i H2x) u svemu (jedina mana je riplock), a ako je suditi po iskustvima s prethodnim serijama snimača i po 2 godine garancije, trebali bi biti i pouzdani. Ako misliš da ti treba Lightscribe, samo navali... Osim LG-ja, meni bi došli u obzir Lite-on (malo bučni, ali inače OK), BenQ (teško je naći za kupiti najbolje modele), pa i NEC. Razmisli što ti je najbitnije, na kojoj brzini misliš snimati, koje medije koristiti (+ ili -), smeta li ti buka, riplock, mora li biti i dobar čitač ili imaš drugi drive za čitanje... ima dosta stvari koje treba uzeti u obzir pri kupnji snimača...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
LiteOn je dosta dobar, pogotovo cijena i tehnička podrška firme (redoviti firmware upgrade). Ima isto 2g garancije. Pogledaj modele SHM-165P6 (ATA) i SHM-165S6S (SATA).
![]() |
#12 |
Premium
|
Ovako necu sigurno pržiti na 18x nego 12x kao i ti. Pa nebih volio da je jako bučan! To mi je usput prva dvd pržilica pa nebih htio neko govno uzet, a nece mi služit za citanje za to imam dvd rom isto od lg-a. To bi bila prža za poneko prženje filma,backup diska i te jednostavnije stvari. Sada imam od lg-a dvd rom i cd pržu i to ih imam vec jedno 4 godine i obadvoje rade ko bebe,nikakvih problema. Nemam neku predodređenu marku tako da je dobrodošao svaki vaš prijedlog za pržu do 300kn. thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Valja. Ja imam H12 i radi super.
![]() |
#15 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
bilokoji benq osim njega lg H22L ako netko želi benq 1650, mogu mu ga ja prodati. potpuno je ispravan, sve čita, sve prži, tih je (pa zašto prodajem? - treba mi lova) kupljen je u linksu, u rijeci, 15.10. pa ako tko želi (tko najviše ponudi), nek se javi |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
|
|
Oglas
|
|