![]() |
savjet za dvd snimac?
Znači zanimaju me preporuke, kupio bi neki od jeftinijih snimač cca300-400kn , znači plextor izlazi iz te konkurencije, ASUSA sada imam i ultra nisam zadovoljan sa njim, ne ripa mi bar 20-30% originalnih dvd-eova, sa snimanjem ima problema dosta dvd-eova pukne a i dok počne snimat treba mu 5 minuta , pionera sam imao prije i također nisam zadovoljan, imao sam jednom cd pržilicu LG nešto sitno dao za nju ali je sve živo ripala (CD-eove) , e sada možete li mi vi šta preporučiti iz iskustva. hvala ;)
|
Benq DW1650
|
Citiraj:
|
ovo ću uzeti LG H10 , bio sada kod frenda moje smeće od ASUSA neće da ripa čak ni snimani dvd film kod njega LG uredno pere bez greške , tako da mi se LG pokazao vrlo pouzdan s obzirom na ove koji su skuplji 100-200kn a ne ripaju pola dvd-eova.. ;)
|
Inače, samo kao napomena, kod DVD snimača:
ASUS = Pioneer Recimo... 1608P = DVR-109 1608P2 = DVR-110 1608P3 = DVR-111 |
http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.112.112
DVD±RW NEC AD-7173A, 18x,bijelo, Dual layer ± recording, LabelFlash, bulk 278kn. |
recimo pioneer dvr-111 ili neki samsung...
|
A šta kažete na LG gsa-H12L ,light scribe 18x??? 299kn u ve-milu mislim.
|
Milsim da benqova 1655/1650 više nema. ja da kupujem išo bi sad na ovaj NEC...
Citiraj:
|
Citiraj:
Osim LG-ja, meni bi došli u obzir Lite-on (malo bučni, ali inače OK), BenQ (teško je naći za kupiti najbolje modele), pa i NEC. Razmisli što ti je najbitnije, na kojoj brzini misliš snimati, koje medije koristiti (+ ili -), smeta li ti buka, riplock, mora li biti i dobar čitač ili imaš drugi drive za čitanje... ima dosta stvari koje treba uzeti u obzir pri kupnji snimača... |
LiteOn je dosta dobar, pogotovo cijena i tehnička podrška firme (redoviti firmware upgrade).
Ima isto 2g garancije. Pogledaj modele SHM-165P6 (ATA) i SHM-165S6S (SATA). |
Ovako necu sigurno pržiti na 18x nego 12x kao i ti. Pa nebih volio da je jako bučan! To mi je usput prva dvd pržilica pa nebih htio neko govno uzet, a nece mi služit za citanje za to imam dvd rom isto od lg-a. To bi bila prža za poneko prženje filma,backup diska i te jednostavnije stvari. Sada imam od lg-a dvd rom i cd pržu i to ih imam vec jedno 4 godine i obadvoje rade ko bebe,nikakvih problema. Nemam neku predodređenu marku tako da je dobrodošao svaki vaš prijedlog za pržu do 300kn. thx
|
Citiraj:
imam rezerwirano u hg-u do srijede pa ak ochu...: wtf : |
Valja. Ja imam H12 i radi super.
|
bilokoji benq
osim njega lg H22L ako netko želi benq 1650, mogu mu ga ja prodati. potpuno je ispravan, sve čita, sve prži, tih je (pa zašto prodajem? - treba mi lova) kupljen je u linksu, u rijeci, 15.10. pa ako tko želi (tko najviše ponudi), nek se javi |
Citiraj:
pa ćemo vidit |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:42. |