|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
problem sa tv-izlazom
bok ekipa, trebao bi pomoć gainwardica 6600gt (agp) mi ne prepoznaje telku! koristim kabel isti ko i na radeonki 9600 sa kojom je sve radilo kak treba, no nvidia uopce ne prepozna telku. probao sam i sa force tv detection i onda ga kao prepozna ali ne baca nikakvu sliku na njega cak ni kod bootanja kompa. hvala unaprijed.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj isključit komp, TV prebacit na AV i onda uključit komp.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
ovako domy_os probao sam ovo i ništa! I koristim hdtv adapter međutim nema slike niti prepoznaje tv. sad sam u uputstvima pročitao da kabel nebi trebao biti duži od 2m što je sranje jer ja trebam minimalno 7m. glupost radeonka je bacala mrak sliku na kablu od 10m a ovo govno nemre ni telku prepoznat.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Hm, trebalo bi radit i s dužim kablovima... Je li to polovna ili nova grafa?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Kabl za tv se ne priključuje na te "šarene" izlaze jer oni isključivo služe za HDTV međutim paralerno sa tim "šarenim" treba biti i jedan s-vhs ( 4-pinski ) i onda kablom od 235,7m do tv-a sa s-vhs-om ili onog skart-adaptera koji ima takav ulaz na sebi. Znači, na jednom kraju imamo adapter koji ima 9 pinova i ide u grafu a na drugom kraju imamo 4 kabla, 3 za HDTV i 1 S-VHS. Paspored pinova na adapteru i rupa na grafi je sljedeći : 2 gore, 4 u sredini te 3 dolje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
grafa je nova,stara 5 mjeseci al sam tek sad išao to spajat! stublina nisam ja spojio to na hdtv kabel nego na adapter sa s-vhs na ženski video cinch u koji sam onda uboo cinch na cinch kabel od 10m. taj adapter je došao sa njom. ja zapravo brijem da je problem baš u tom kablu od 10m al mi je glupo davat 100kn za bandrige s-vhs na s-vhs kabl ako nisam ziher da je u tom stvar.još tome taj kabl je mrak radio na radeonki 9600. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Radeon 9600 ima drugačiji izlaz od 6600. Moraš koristiti hdtv adapter koji dobiješ sa grafom, a od njega dalje možeš koristiti RCA ili svhs. Dužina kabela nije bitna, ali bilo bi poželjno da nije baš zadnje kvalitete.
![]() |
#9 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
@stublina znam ja na kaj ti misliš. danas navečer ću probat sa tim adapterom od gainwardice jer mi je to kod frenda, sada sam koristio adapter od radeonke koji ima 7 pinova i jedan širi pravokutnik , dok mi i izlaz od grafe ima 7pinova tj rupa za pinove (tri dolje,4 u sredini i taj pravokutnik gore) isti su konektori na adapteru od radeonke i na tv izlazu od nvidie, znači nekom logikom to bi ipak trebalo šljakat... zar ne??!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
pa i ne baš... bez obzira na isti broj rupica tvoje grafe te pinova adptera od radeonke i adaptera od gainwardice ne znači da ti pinovi imaju istu funkciju t.j. raspored ulaza tv signala na adapteru od radeonke nemora biti isti rasporedu ulaza tv signala adapteru od gainwardice jer adapter od radeonke nema HDTV a adapter od gainwardice ima - kužiš ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
ekipa sve riješeno,dobio original adapter i slika je ko beba! hvala na pomoci i trudu. pozdrav!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|