|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
T-com smanjuje cijene????
U zadnje vrijeme sam dosta puta cuo da ce t-com od 1.12 ove godine drasticno smanjiti cijenu adsl paketa (flat vec od 139 kn) te povecati brzinu (min brzina 3mbit). Ima li ovde kojeg t-com insidera, da nam potvrdi ili demantira takvog roda informacije?? ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Premješteno iz MREŽA ovdje gdje je ovoj temi i mjesto...
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
dobro je dok ne tuku.: sweating a što se tiče dizanja brzine, moguće je. ako me ostatci ishlapljele pameti dobro služe čini mi se da je t-com prvi put digao brzine u 12tom mjesecu prošle godine, i to sa 384 na 768... možda je 12ti mjesec ove godine po tcom kalendaru namjenjen za istu svrhu. |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Pricu su navodno potvrdili 2 zaposlenika iz t-coma.... nadajmo se najboljem, jer 139 kn za flat stvarno nije puno (bar sa usporedbom sa prijasnjim cijenama) |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
sumnjam jos za dizanje brzina jer smo vidjeli kak je iskon izmislio ADSL2+ sa 1024/256...lol... mislim da pretpostavka o dizanju brzina dolazi od toga da se prelazi na ASDL2+ koj bi trebo pocet od 3072, a ne 1024... al ko zna, sve je moguce ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
#10 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ovo bi mi baš pasalo. Flat za 139 kn. Baš me onda briga za brzinu. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
..dno
|
Ajd kad će svi pa ću i ja..može i meni jedan flet za 138 ćuna..: cheers2
#13 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kao sto sam vec jednom reko, super je flat za 138kn, al ko ce iskopat jos jedno 600kn za novi disk. ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne nadajte se previše... ako i dođe do dizanja brzine, mislim da je iluzija očekivati 3 megabitnu vezu kao baznu.... Veza+Flat ne bu bila ispod 200 kuna sigurno... |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
#21 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
¸Moram se složit s @Riječaninom, sve mi to zvuči predobro za naše prilike i našeg monopolistu... sjetite se kaj se pričalo za iskon pa baš i nije ispalo tak jeftino (iako je ponuda bolja nego prije). idemo naprijed po pitanju flata, ali vrlo malim koracima. 200kn za flat + promet je realnost...
#22 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
gle prica se o tom vec duze vrijeme, logicno je da ce nam spusit cijenu i dizat brzine, samo je pitanje kad. t com tu politiku provodi kvartalno, znaci da bi nam sad za Bozic mogli dic brzine, a negdje prije uskrsa i smanjit cijene. e sad da je flet 1mb 140kn daj Boze, al ko sta neko kaze otkud mi jos lova za novi hard ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
stvar je ova, optima je krenila s wimaxom, iskon je krenio s dsl2, doduse sve u povojima, ali se krenilo i tcom nema druge ako zeli zadrzati korisnike i dovuci nove, jedino veca brzina uz nize cijene jer uz postojecu inrastrukturu, tj vodove... tcomu se ne isplati ici na neke basnoslovne brzine i 16mbitni dsl2, ne mora to nuditi korisnicima jer jednostavno smanji cijene flata i digne na realne dsl brzine i to je to... on je sebi osigurao jos neko dogledno vrijeme veliku bazu korisnika, i to tcom radi, nemojte se iznenaditi kad stvarno za mjesec dva bude 3mbit flat za 138kn... moguce je da ce biti i skuplji malo, do 200kn... ali to je sve u granicama prihvatljivoga.... |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Ma joj kad bi to cak i bilo malo skuplje kao sto je napisao h3lld recimo 3mbit flat 200kn mislim da bi im jos vise ljudi uzelo te "jace" pakete i opet bi imali jako dobru zaradu, bez obzira na "iskonov" dsl2 i optimin wimax, jer oni ce i dalje imati visoku zaradu |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
ma boli me ona stvar ako i citaju. jos bolje onda! ovim im putem porucujem da cu prec na prvog povoljnijig operatera bude li mi se ukazala prilika! jos pogotovo kad znaju da dosta ljudi dijeli isto misljenje sa mnom... pa nek si misle... be afraid t-com, be very afraid! : CoolRamb Zadnje izmijenjeno od: weedos. 14.11.2006. u 18:04. |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Eto da vas malo razveselim. Dobio sam jednu dosta pouzadnu informaciju da unutar mjesec i pol dolazi ono kaj smo svi očekivali. Smanjenje cijena i povećanje paketa. Znači Djed Mraz/Božičnjak dolazi malo ranije. Yupi!!!
#28 | |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#29 |
/
Datum registracije: Oct 2006