|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Koje ploče za Sck.A
Ovako, zanima me koje su matične bile među najboljima u svoje vrijeme. Naravno govorim o Sck.A kao u naslovu. Htio bi mijenjati svoju Soltekicu za nekaj bolje ![]() Gore će ići mobilac ili Barton ![]() Kolko cca koštaju danas takve ploče rabljene? Ako netko ima volju neznam nek napiše(karikiram) 1. Asus a) abc model b)add model 2.DFI a)hjdh model You get the point Unaprijed hvala na trudu PS da plaoča ima one rupice oko socketa za cooler ![]() ako netko ima ploču tog tipa slobodno nek mi se javi na PM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
evo abecedom budem (postoji mogucnost da bum nekaj zaboravio...) Abit 1.NF7 2.NF7-S 3.NF7-SL 4.AN-7 DFI 1.Lanparty 2.Infinity Epox 1.8rda+ 2.8rdai 3.8rda3+ 4.8rda3i ... ugl. ploče koje su bile naj za OC su ti 1. DFI (lanparty rev B kao najOC socket A ploča), 2. Abit AN7/NF7-S 3. Epoxice što se cijena tiče krecu se od 150 pa do 300kn. ocekuj najmanje 200kn da ces dati... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
ABIT NF7-S v2.0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
al se nekad dobro jelo...
|
Leadtek je isto radio odlične ploče. Kroz moju kištru su prošle Leadtekova nF2, DFI Infinity i trenutno Abit AN7, nećeš pogriješiti s nijednom.
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
D26 Mantarays XT sam ja bio koristio i prezadovoljan sam bio sa njim, ploca mi je isla do 520Mhz FSB-a ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||||||||||
Moderator
|
Mislim da se DFI LanParty NFII Ultra B smatra najboljom Socket A plocom, a uz bok joj stoje ABIT i Epox. Imao sam sve tri i jedina bitna razlika je sto DFI daje stabilne napone u odnosu na konkurenciju, a to je dosta bitno kod malo jaceg OC-a.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|