![]() |
Koje ploče za Sck.A
Ovako, zanima me koje su matične bile među najboljima u svoje vrijeme. Naravno govorim o Sck.A kao u naslovu. Htio bi mijenjati svoju Soltekicu za nekaj bolje ;)
Gore će ići mobilac ili Barton ;) Kolko cca koštaju danas takve ploče rabljene? Ako netko ima volju neznam nek napiše(karikiram) 1. Asus a) abc model b)add model 2.DFI a)hjdh model You get the point Unaprijed hvala na trudu PS da plaoča ima one rupice oko socketa za cooler :) ako netko ima ploču tog tipa slobodno nek mi se javi na PM ;) |
evo abecedom budem (postoji mogucnost da bum nekaj zaboravio...)
Abit 1.NF7 2.NF7-S 3.NF7-SL 4.AN-7 DFI 1.Lanparty 2.Infinity Epox 1.8rda+ 2.8rdai 3.8rda3+ 4.8rda3i ... ugl. ploče koje su bile naj za OC su ti 1. DFI (lanparty rev B kao najOC socket A ploča), 2. Abit AN7/NF7-S 3. Epoxice što se cijena tiče krecu se od 150 pa do 300kn. ocekuj najmanje 200kn da ces dati... |
ABIT
1. NF7-S 2. AN7 DFI 1. Infinity Probaj nabavit ABIT ili nf7-s ili an7. |
DFI nF2 Ultra Infinity
ABIT NF7-S v2.0 |
ABIT NF7-S v2.0
|
Abit AN7 i Epox 8rda3i
Neki su se kleli u Asusicu A7n8x Deluxe ali nije bila kloker ko ono dvoje. Abitka je davala struje dovoljno da sve zapališ, znači ploča za pravi clock. |
Leadtek je isto radio odlične ploče.
Kroz moju kištru su prošle Leadtekova nF2, DFI Infinity i trenutno Abit AN7, nećeš pogriješiti s nijednom. |
Ima sam i ja Abiticu AN7 i mogu rec da je zakon od ploce. Moja preporuka. ;)
|
Fala svima na preporukama evo kupio ovu ploču => ABIT NF7-S v2.0
Sad me zanima koji je najbolji BIOS za tu ploču ali da je PROVJEREN Unaprijed hvala, pogledajte sig : goood : |
D26 Mantarays XT sam ja bio koristio i prezadovoljan sam bio sa njim, ploca mi je isla do 520Mhz FSB-a :beer:
|
Citiraj:
Da ne skinem nekaj divlje pa da si spalim ploču :D |
Mislim da se DFI LanParty NFII Ultra B smatra najboljom Socket A plocom, a uz bok joj stoje ABIT i Epox. Imao sam sve tri i jedina bitna razlika je sto DFI daje stabilne napone u odnosu na konkurenciju, a to je dosta bitno kod malo jaceg OC-a.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:28. |