|
![]() |
#1 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
60mm vent
Eh kupio sam u Chipoteci dva Sunon venta 60mm ali je banana sto vent nema konektor za spajanje nego su dvije gole (na kraju) zice. (crvena i crna) Probo sam spojit i sve to i radi. E sd, kak da ja to pricvrstim... jel samo lemilicom zalemim krajeve te zice na zice u adapteru za vent? Mislim ono, fakat ne vjerujem, kolko bi ih proizvodnja kostala vise da su napravili normalan konektor koji vec svi ventovi imaju? ![]()
![]() |
#2 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: 60mm vent
Citiraj:
nisu oni krivi nego ti ventovi nisu za komp nego za druge stvari..i zato nemaju konektore |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Re: Re: 60mm vent
Citiraj:
I daj mi reci tocno kak se zove taj konektor jer sam ja pito dvojicu jel imate konektore, adapter ili bilo kaj za spojit za taj vent a oni ko telci, neznamo, nemamo pojma. ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
molex konektor
![]() |
#5 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Re: Re: 60mm vent
Citiraj:
zove se konektor za spojiti vent na maticnu...a ako hoces molex konektor to ne vjerujem da imaju.. ali imam ja par pa mi javi sto ti treba... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ma joj kakvi konektori???ž Ja prije dok sam imao gro ventova u kučištu samo sam direktno spajao preko one plastične "kvačice" s šerafima koja ima stručni naziv kojeg ja neznam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas