PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   60mm vent (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5196)

Veky 07.07.2003. 19:48

60mm vent

Eh kupio sam u Chipoteci dva Sunon venta 60mm ali je banana sto vent nema konektor za spajanje nego su dvije gole (na kraju) zice. (crvena i crna)

Probo sam spojit i sve to i radi. E sd, kak da ja to pricvrstim... jel samo lemilicom zalemim krajeve te zice na zice u adapteru za vent?

Mislim ono, fakat ne vjerujem, kolko bi ih proizvodnja kostala vise da su napravili normalan konektor koji vec svi ventovi imaju? :fuming:

msvrtan 07.07.2003. 19:54

Re: 60mm vent

Citiraj:

Originally posted by v3ky
Eh kupio sam u Chipoteci dva Sunon venta 60mm ali je banana sto vent nema konektor za spajanje nego su dvije gole (na kraju) zice. (crvena i crna)

Probo sam spojit i sve to i radi. E sd, kak da ja to pricvrstim... jel samo lemilicom zalemim krajeve te zice na zice u adapteru za vent?

Mislim ono, fakat ne vjerujem, kolko bi ih proizvodnja kostala vise da su napravili normalan konektor koji vec svi ventovi imaju? :fuming:

imaju ti i konektore po 2-3kn...samo ih zalemis na zice od venta...

nisu oni krivi nego ti ventovi nisu za komp nego za druge stvari..i zato nemaju konektore

Veky 07.07.2003. 20:53

Re: Re: 60mm vent

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
imaju ti i konektore po 2-3kn...samo ih zalemis na zice od venta...

nisu oni krivi nego ti ventovi nisu za komp nego za druge stvari..i zato nemaju konektore

Aha ok, a za koje stvari recimo?

I daj mi reci tocno kak se zove taj konektor jer sam ja pito dvojicu jel imate konektore, adapter ili bilo kaj za spojit za taj vent a oni ko telci, neznamo, nemamo pojma. :rolleyes:

STRMX 07.07.2003. 20:55

molex konektor

msvrtan 07.07.2003. 23:24

Re: Re: Re: 60mm vent

Citiraj:

Aha ok, a za koje stvari recimo?

I daj mi reci tocno kak se zove taj konektor jer sam ja pito dvojicu jel imate konektore, adapter ili bilo kaj za spojit za taj vent a oni ko telci, neznamo, nemamo pojma. :rolleyes:

pa u svim elektronickim sam-uradi spravama...pojacala i sl...a kaj ce njima ti konektori...

zove se konektor za spojiti vent na maticnu...a ako hoces molex konektor to ne vjerujem da imaju..

ali imam ja par pa mi javi sto ti treba...

Veky 08.07.2003. 02:00

Ma imam ja tih, my bed. :beer:

marac 08.07.2003. 06:49

Ma joj kakvi konektori???ž
Ja prije dok sam imao gro ventova u kučištu samo sam direktno spajao preko one plastične "kvačice" s šerafima koja ima stručni naziv kojeg ja neznam.

Veky 08.07.2003. 12:56

Kakve su to kvacice jebote ihmed? :D

horza 08.07.2003. 20:24

Citiraj:

Ma imam ja tih, my bed. :beer:
imam ti ja te konektore. na sebi imaju 3 žice koje se zaleme na naravno ove žice. BTW. ti konektori koje dobivamo iz čipoteke imaju pogrešno postavljene boje žica, tak da pazite kako spajate !!!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:18.