|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Je'l to moguče
.. imam P4 od 1.8 ghz ... prije nekog vremena testiral sam si komp sa 3dmarkom ovim najnovijim ... 2003 ... i neznam točno kak je i gde je to pisalo ... ali uglavnom ... pisalo je da maksimalna brzina moeg proocesora je 3012 mhz .... .. i sad vas aj pitam dal je to moguče ... ja bi to rado probal utvrditi samo kaj mi je u biosu zaključano menjanje frekfencije procesora ... pa vas odmah pitam kak da to otključam .. imam AMi bios i Matsonic MS9147C Socket 478 Via P4X333 ....
![]() |
#2 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Iako sam AMD-ovac, hm vidim da imaš lošu ploču ! Prvo imaš vjerovatno jumpere na ploči ako nisu u BIOSU ! Dakle uzmi knjižicu od matične i traži multiplikator to je ono uglavnom od 8 pa do 20 ... Pa onda imaš negdje i jumper za FSB, e sada to je Intelu do 533 ili sl. Pa odaberi neku vrijednost tipa 18x166 ili slično samo da ti je FSB veći... Ako se varam neka me netko ispravi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Je'l to moguče
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Mozda ti je to bila reza a ne frekvencija? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: Je'l to moguče
Citiraj:
uglavnom, kolko znam, ta "procjena" temelji se na najvecoj sabirnici koju podrzava maticna i na najvecem mnozitelju.. dakle tih tvojih 3GHz Fisherman je samo teorija ![]() @ KOVA daj MOLIMTE promijeni avatar ![]() bolji je bio onaj amd znak, ili sta vec....
![]() |
![]() |
#6 |
***2CROwded***
|
Ej to sam ja ![]() I iskreno rečeno, bolje imati svoju sliku nego se preseravati s nekim avatarima .... No ako vas smeta, promjenim ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
***2CROwded***
|
Citiraj:
![]() Ovo sam ja u 1. srednje ![]() Marac, pa hebote prvo proc. pa sada ti ... baš se moraš u svemu natjecati !? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() A ako te tolko smetaju avatari, mogo si prosnjofat po opcijama pa bi nasao nesto slicno : "Show user's avatar in their posts? yes/no" @KOVA Sorry, ako je tvoja slika, ok ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
..
|
i imam tu opciju ukljucenu..samo tu i tamo kad neko spomene avatar ja ga ukljucim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
***2CROwded***
|
Sorry možda je off topic ![]() Svrtane ... ono kučište u Info gami danas sam ga gledao, super je i može se kupiti solo, no pazi cijenu ! 2120 KN !!!!! Dakle prozirno kučište rupe za 80 mm ventove naprijed, iza, gore, i 2 sastrane !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
a i vec sam se ufurao tko ima kakav avatar tako da za vecinu nemoram ni gledati tko je sto napisao.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
..
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2120kn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1500kn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1200kn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1000kn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() za 700-800 ajde...vise nedam ni mrtav za to... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|