|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Warcraft III
Igra je odlična i već je igram dugo..dugo, ali nikako ne mogu pobijediti u custom game.Ajde ako netko je nek mi kaže malo taktike(osim oni koji su igrali sa night elfovima jer su niš koristi).
![]() |
#2 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Ovak ak hoćeš sa Undedovima prvo pošaljš one mamlaze na zlato i onog na drvo praviš još dvojicu sluga.Vadiš slugu sa zlata praviš jedan zirogut(dotle jedan je već izašao na zlato) i Crypt dotle i drugi izlazi vraćaš onog na zlato malo pričekaš i praviš groblje i Ghoulove(prvo jednog pošalješ na drvo) zatim praviš oltar heroja i još jedan ziroggut.Dok se pravi možeš komotno dvojicu Gholova napravit za borbu.Za prvog Heroja praviš Death Kinga ili Dredlorda(nikako ne Licha) izabireš 3. moć koja daje Vampiric auru ili brzinu(da ojača ghoulove)dodaješ još ghoulova(zastavicu naciljaš na Heroja da ga slijede) i istražuješ napad.Krećeš u napad u okolicu razvijaš se.Nadogradiš glavnu zgradu dodaš par pauka(istražiš mrežu) i novog heroja(između ona dva jer su zajedno kick-ass)istražiš armor i napad.Praviš zgradu za Necromanere(obožavam ih ![]() ![]() ![]() Znači za pobjedu s Undedovima kombiniraš: Dark Kinight + Dredlord+ghoulovi(u velikim količinama ![]() ![]() Za pobjedu s Orkama dereš:Velikog Heroja(neznam kak se zove sad dodaš mu 3 moć) + Vučka + Gruntove + trolove + shamane(-uvećavaš ostale stalno- stavi na auto-casting) + ridere +(dodaš svakoj ekipi po jednog kodoa sa istraženim bubnjevima)+ wyvere + puno istraživanja S ljudima kombiniraš:možeš bilo koja dva heroja+knightove +svećenice + svećenike sa istraženim moćima + puškaroše + puno istraživanja S NE slično kao i kod ostalih ZAKLJUČAK: (kom se neda čitat gore nek pređe odmah ovdje)Uglavnom kombiniraš 2 heroja sa moćima koji pojačavaju sve(obično 3 moć),uvijek napadaš,puno nadogradnje i istraživanja,nikad da ti vojska miruje,nikad nejmaj slobodnog seljaka i novaca P.S S ovim se da napisati dobra knjiga eto nadam se da će pomoć ![]() Zadnje izmijenjeno od: Stipe. 01.06.2003. u 19:34. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Head Of The Radio
|
Hvala,hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Hvala, hvala!Baš sad imam vremena i idem igrat.Koja je najlakša i najbolja mapa?
![]() |
#6 |
Head Of The Radio
|
Za naučit igrat ti je definitivno Ogre mound(il tak nekak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Head Of The Radio
|
Eto kad naučiš malo pozivam te na dvoboj nikad nisam igro sa PCekspertovcom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Imam sad svoju ubojitu taktiku, ali nažalost imam samo modem, a ne ISDN pa neznam baš.
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
moje najbolje dane halanja wc3 na netu proveo sam uz 56 k i naravno sanjim sam nizao uspjehe... nedavno sam si ubo isdn i mogu ti rec da nije bas neka razlika, dok u quakeu se itekako osjeti
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Head Of The Radio
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Sam mi još stipe još objasni kak se možemo igrat preko neta(JEL TREBAM NEKI BROJ, KUD SE IDE U IZBORNIKU) i može za tjedan dana dok se još malo uvježbam!
![]() |
#13 |
Head Of The Radio
|
http://web.inet.ba/?sta=gameserver ---- na toj stranici je sve objašnjeno samo se nemoj previše uvježbat jer sam najeh(bo) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|