PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Warcraft III (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4852)

LordNitro 01.06.2003. 16:57

Warcraft III

Igra je odlična i već je igram dugo..dugo, ali nikako ne mogu pobijediti u custom game.Ajde ako netko je nek mi kaže malo taktike(osim oni koji su igrali sa night elfovima jer su niš koristi).

Stipe 01.06.2003. 19:11

Ovak ak hoćeš sa Undedovima prvo pošaljš one mamlaze na zlato i onog na drvo praviš još dvojicu sluga.Vadiš slugu sa zlata praviš jedan zirogut(dotle jedan je već izašao na zlato) i Crypt dotle i drugi izlazi vraćaš onog na zlato malo pričekaš i praviš groblje i Ghoulove(prvo jednog pošalješ na drvo) zatim praviš oltar heroja i još jedan ziroggut.Dok se pravi možeš komotno dvojicu Gholova napravit za borbu.Za prvog Heroja praviš Death Kinga ili Dredlorda(nikako ne Licha) izabireš 3. moć koja daje Vampiric auru ili brzinu(da ojača ghoulove)dodaješ još ghoulova(zastavicu naciljaš na Heroja da ga slijede) i istražuješ napad.Krećeš u napad u okolicu razvijaš se.Nadogradiš glavnu zgradu dodaš par pauka(istražiš mrežu) i novog heroja(između ona dva jer su zajedno kick-ass)istražiš armor i napad.Praviš zgradu za Necromanere(obožavam ih:p )i i dodaješ im levl.Zauzimaš zlato(za to vrijeme stalno moraš biti u bitci da razvijaš heroje)i nadogradiš glavnu zgradu i nadogradiš zirogute jer gadovi već napadaju.Prije nadogradnje praviš zgradu za Abome(male bebice:D )istražiš smrad i malo ojačaš oružje i armor.U glavnoj zgradi istražiš brzinu za Ghoulove(hebote onda su na speedu

;) ).Napraviš još jednu Crypticu i simultano praviš Ghoulove i još jednu za Abome i za Necro-e

Znači za pobjedu s Undedovima kombiniraš: Dark Kinight + Dredlord+ghoulovi(u velikim količinama:D )+Abominationi + Necromanere(sa uključenim kosturima i u bitci bacaš Unholy frenzy na svoje heroje)+3Pauka!!+istražuješ oružja i armor i to je to:D (nikad se ne brani već uvijek napadaj!!!!)
Za pobjedu s Orkama dereš:Velikog Heroja(neznam kak se zove sad dodaš mu 3 moć) + Vučka + Gruntove + trolove + shamane(-uvećavaš ostale stalno- stavi na auto-casting) + ridere +(dodaš svakoj ekipi po jednog kodoa sa istraženim bubnjevima)+ wyvere + puno istraživanja
S ljudima kombiniraš:možeš bilo koja dva heroja+knightove +svećenice + svećenike sa istraženim moćima + puškaroše + puno istraživanja
S NE slično kao i kod ostalih
ZAKLJUČAK: (kom se neda čitat gore nek pređe odmah ovdje)Uglavnom kombiniraš 2 heroja sa moćima koji pojačavaju sve(obično 3 moć),uvijek napadaš,puno nadogradnje i istraživanja,nikad da ti vojska miruje,nikad nejmaj slobodnog seljaka i novaca

P.S S ovim se da napisati dobra knjiga eto nadam se da će pomoć:D

widowmaker 02.06.2003. 09:33

:clap: :clap: :clap: svaka čast Stipo :clap: :clap: :clap:

Stipe 02.06.2003. 14:15

Hvala,hvala :p

LordNitro 02.06.2003. 20:58

Hvala, hvala!Baš sad imam vremena i idem igrat.Koja je najlakša i najbolja mapa?

Stipe 02.06.2003. 21:24

Za naučit igrat ti je definitivno Ogre mound(il tak nekak:D ) a za kasnije ti je najbolja Lost Temple

Stipe 04.06.2003. 20:49

Eto kad naučiš malo pozivam te na dvoboj nikad nisam igro sa PCekspertovcom :p

LordNitro 04.06.2003. 21:14

Imam sad svoju ubojitu taktiku, ali nažalost imam samo modem, a ne ISDN pa neznam baš.

marac 05.06.2003. 03:02

Citiraj:

Originally posted by nitro
Imam sad svoju ubojitu taktiku, ali nažalost imam samo modem, a ne ISDN pa neznam baš.
za igranje warcrafta preko neta je 56k modem KUĆA

Lignja 05.06.2003. 09:51

moje najbolje dane halanja wc3 na netu proveo sam uz 56 k
i naravno sanjim sam nizao uspjehe...
nedavno sam si ubo isdn i mogu ti rec da nije bas neka razlika,
dok u quakeu se itekako osjeti

Stipe 05.06.2003. 13:27

Citiraj:

Originally posted by nitro
Ma da se i s njim igrat:gringo:

LordNitro 05.06.2003. 20:16

Sam mi još stipe još objasni kak se možemo igrat preko neta(JEL TREBAM NEKI BROJ, KUD SE IDE U IZBORNIKU) i može za tjedan dana dok se još malo uvježbam!

Stipe 05.06.2003. 21:00

http://web.inet.ba/?sta=gameserver ---- na toj stranici je sve objašnjeno samo se nemoj previše uvježbat jer sam najeh(bo) :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:42.