|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
device failure -> xp
evo malo prije mi se smrznulo đubre tu na poslu. ctrl + alt + del i nakon nekog vremena se ekran prebacio u 640x400, a poruka je da su se windoze oporavile od 'device failure'-a i da treba restart. e sad, di vidjet koji device je bio riknuo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
|
Re: device failure -> xp
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
|
misliš na ono 'details'? ako misliš na to, toga nije bilo, samo msgbox sa gumbom 'ok' i ona poruka gore. ali to što kažeš da je prebacio u nižu rezu pa da je možda grafulja vrijedi razmisliti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Lijepo posudiš ispravnu grafičku i probaš ak ti ta radi onda tvoja vjerojatno nije uredu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Head Of The Radio
|
Koju grafulju imaš probaj s novim driverima.Meni tako nije refresh radio kak treba na starim pa sam ih preinstaliro i sad radi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
ovakva je situacija: prije dva dana su stavljeni xp-i, prije bila 98se. i pod njom je znalo bit smrzavanja. sumnjao sam uvijek na lan-karticu, pošto mi se činilo da postoji korelacija između velikog traffic-a i smrzavanja, ali niš se nije moglo dokazat (ko kutle). grafička je tnt2, detonatori su skinuti prekjučer sa nvidijinog site-a (mislim da su 44.xx). i kaj bi mi značilo druga grafička nutra kad evo sve radi bez problema od onda, a i radilo je dva dana prije toga. zato bi mi bilo od velikog značaja kad se to opet dogodi da znam vidjet o čemu se radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Head Of The Radio
|
Jel imaš Defaultnu temu(znam da glupo zvuči ali meni su bili nestabilni sa drugom) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
I Love AMD and nVida
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() Imao sam i ja takav sličan problem na poslu! Pa je tip koji održava kompijutere kupio novu grafičku, ali problem je ostao, onda je 7x reinstalirao windoze i ništa, pa je nakraju odnio komp u neki servis gdje su rekli da je Matična, što bi ja zadnje pomislio, ali nakon što je kupljena nova matična sve štima
![]() |
#13 |
Premium
|
matična je epox 8k7a (amd 761 chipset). ma moglo bi bit svašta. a nosit na servis nema smisla kad sve radi po nekoliko dana i onda bum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|