PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   device failure -> xp (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4880)

choby 04.06.2003. 10:54

device failure -> xp

evo malo prije mi se smrznulo đubre tu na poslu. ctrl + alt + del i nakon nekog vremena se ekran prebacio u 640x400, a poruka je da su se windoze oporavile od 'device failure'-a i da treba restart.

e sad, di vidjet koji device je bio riknuo?

tor 04.06.2003. 12:20

Re: device failure -> xp

Citiraj:

Originally posted by choby
evo malo prije mi se smrznulo đubre tu na poslu. ctrl + alt + del i nakon nekog vremena se ekran prebacio u 640x400, a poruka je da su se windoze oporavile od 'device failure'-a i da treba restart.

e sad, di vidjet koji device je bio riknuo?

Pa tamo kad ti je javio za grešku! Imaš dio gdje piše o tehničkim informacijama vezanim uz kvar i onda ti opiše što je... Ali pošto ti je prebacio rezu na manju vjerojatno je nešto s grafuljom. I meni je to jednom davno bio izbacio, više se ne sječam što sam napravio kasnije.

choby 04.06.2003. 12:24

misliš na ono 'details'? ako misliš na to, toga nije bilo, samo msgbox sa gumbom 'ok' i ona poruka gore.

ali to što kažeš da je prebacio u nižu rezu pa da je možda grafulja vrijedi razmisliti.

tor 04.06.2003. 12:30

Citiraj:

misliš na ono 'details'? ako misliš na to, toga nije bilo, samo msgbox sa gumbom 'ok' i ona poruka gore.

ali to što kažeš da je prebacio u nižu rezu pa da je možda grafulja vrijedi razmisliti.

E onda se ponašaj koda ništa nije bilo:D Do sljedećeg puta...

choby 04.06.2003. 12:33

Citiraj:

Originally posted by tor
E onda se ponašaj koda ništa nije bilo:D Do sljedećeg puta...
to već radim zadnjih pola sata...:p

tor 04.06.2003. 13:28

Citiraj:

to već radim zadnjih pola sata...:p
:clap:

Stipe 04.06.2003. 13:42

Lijepo posudiš ispravnu grafičku i probaš ak ti ta radi onda tvoja vjerojatno nije uredu :D :D :D

Stipe 04.06.2003. 13:45

Koju grafulju imaš probaj s novim driverima.Meni tako nije refresh radio kak treba na starim pa sam ih preinstaliro i sad radi :beer: :beer:

choby 04.06.2003. 13:52

ovakva je situacija: prije dva dana su stavljeni xp-i, prije bila 98se. i pod njom je znalo bit smrzavanja. sumnjao sam uvijek na lan-karticu, pošto mi se činilo da postoji korelacija između velikog traffic-a i smrzavanja, ali niš se nije moglo dokazat (ko kutle).
grafička je tnt2, detonatori su skinuti prekjučer sa nvidijinog site-a (mislim da su 44.xx). i kaj bi mi značilo druga grafička nutra kad evo sve radi bez problema od onda, a i radilo je dva dana prije toga. zato bi mi bilo od velikog značaja kad se to opet dogodi da znam vidjet o čemu se radi.

Stipe 04.06.2003. 14:08

Jel imaš Defaultnu temu(znam da glupo zvuči ali meni su bili nestabilni sa drugom)

choby 04.06.2003. 15:00

Citiraj:

Originally posted by Stipo
Jel imaš Defaultnu temu(znam da glupo zvuči ali meni su bili nestabilni sa drugom)
modified, background sam stavio jednobojni...

dario-RUS 05.06.2003. 12:28

Imao sam i ja takav sličan problem na poslu!
Pa je tip koji održava kompijutere kupio novu grafičku, ali problem je ostao, onda je 7x reinstalirao windoze i ništa, pa je nakraju odnio komp u neki servis gdje su rekli da je Matična, što bi ja zadnje pomislio, ali nakon što je kupljena nova matična sve štima

choby 05.06.2003. 12:47

matična je epox 8k7a (amd 761 chipset).

ma moglo bi bit svašta. a nosit na servis nema smisla kad sve radi po nekoliko dana i onda bum

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:00.