|
![]() |
#1 |
bad ass madafaka
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() bok, evo kupio sam leadtek gf 6800 (polovnu ) 128mb grafku... komplet konfa: abit nf7 amd 2600+ barton , mobilac 2x512 supertalent 2cl tt volcano 12 cooler leadtek gf 6800 a400 tdh 80 gb wd i jedan cooler jos na kucistu... Sve je radilo ok sa radeon 9200... i sad stavio gf6800 i kad udjem u neku igru npr. sims 2 rusi se i restarta... :mad: probao sam i 3dmark 03 pustit i nakon nekog 2 , 3 min ugasi se 3dmark i napise da je izgubio fokus ( tak nekak ). E sad, sumljam da je napajanje pre slabo... sta vi kazete ??? ima li tko iskustva s tim ??? pozdarv edit: zaboravio sam da imam jos i LG dvd rom i LG przilicu ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Pa sad hmmmmm. Ja sam imao konfiguraciju #1 na istom tom napajanju i sve je radilo kako treba. Ne mora biti napajanje krivac (iako je sranje), moze biti i do graficke. Provjeri temperaturu graficke, mozda ti se pregrijava. Moglo bi biti i do drivera (ako nisi pobrisao one od ATIja kako treba), ali cisto sumnjam.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Bez premišljanja mijenjaj napajanje...nešto tipa Chieftec/Fortron |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Pogledaj jesi li dobro ustekao napajanje u graficku, jer se meni dogadjala ista stvar sa mojoj 6600GT jer je gubila struju iz molex-a jer nije bio dobro ustekan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Ak nisi pri parama imaš u Linksa Enermax 300W za 165kn. http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.721.052 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bad ass madafaka
Datum registracije: Aug 2006
|
ima na trznici tu u forumu jedan coolermaster 430w za 250 kn... mislim da cu to uzet.. ![]() jel bi to bilo ok ? edit: temperatura grafke je oko 46- 50 stupnjeva.. a driveri su najnoviji od nvidia.com... a prije toga 9200 radeon drivere sam deinstaliro preko settingsa.. add remove... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
I predobro. Mada, ja sam svejedno za probu prije kupnje. Da vidiš dal je uistinu napajanje. EDIT: Skini si DriverCleaner PRO. Makni preko add/remove te drivere od nvidije. Restartaj, uđi u safe-mode u win (F8), pokrenit DriverCleaner i odaberi da makne ostatke drivera od ATI-ja i Nvidije (pazi da odabereš samo drivere za grafu). Restart i onda ponovno instaliraj drivere od nvidije.Pa javi, možda su se driveri klali...
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
I meni je restartalo na slicnoj konfi sa 460w MS napajanjem, stavio Chiefteca 360w i sve 5.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ms damn ![]() ![]() promjeni napajanje gotovo da sam siguran da je ono.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
MS 400W, a prave snage 200W ako i toliko... A rauilove ( pogotovo onaj 12 ) ne triba ni spominjat. Mijenjaj ![]()
![]() |
#12 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Hmmm meni je radilo neko vrijeme sa konfom u sigu, koja je u vrijeme tog napajanja bila ovakva: proc na 3.5 ili 3.2 GHz, giga ram-a,WD 40 Gb disk,dva optikanera i naravno to napajanje. Radilo je mislim oko 6 mjeseci nakon što sam stavio Leadtekicu i nakon tog vremena kondenzatori su rekli svoje ![]() Mijenjaj ga što prije, ne isplati se igrati sa takvim napajanjem Enermax od 300W i bit će super. Samo za usporedbu, Enermaxov 12V rail ima 22A a MS-ov ima 16A. Upravo sada držim oba napajanja u rukama, Enermax je barem 2.5 puta teži nego taj MS što dovoljno svjedoči o njegovoj kvaliteti tj. nekvaliteti MS-a.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
evo mali OT ali moram ovo napisati, VIDI časopis ![]() pitanje: koje mi napajanje preporučujete za a62 X2 4.2, 1GB rama, 7600GT (ubuduće SLI), ja sam mislio chieftec 450W odgovor: preporučujemo vam, neko kvalitetno napajanje iako mislimo da bi teoretski trebalo izdržati, preporučujemo vam iznad 500W pa šta oni podcjenjuju chieftec, sigurno nisu vidjeli šta chieftec od 350W drži |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Vječni Student
|
imao sam MS 400W napajanje i "prdnulo" je samo od sebe jedan dan -> ukratko to je smeće od napajanja jer je glasno, nestabilno, jadno, lagano,.... uglavnom, svakako mijenjati bez obzira na konfu.
![]() |
#18 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
ja bi ti isto savjetovao da si uzmes neko posteno napajanje kao sto su gore nabrojali forumasi pa da budes miran...imao sam neugodno iskustvo s takvim slicnim napajanjem ko tvoje i od tada vise nikad nesto slicno nebi stavio u komp...
![]() |
#19 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Prije par dana mi stigao jedan komp na popravak. Riknulo mu napajanje (400W MS) i povuklo sa sobom matichnu i memoriju. Mozhda ti to ubrza zamjenu ![]()
![]() |
#20 |
Premium
|
hehe. vec smo dadojaksa i ja to rijesili u petak. u pon mu saljem napajanje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|