|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Acer Aspire 5112WLMi
evo ovako...imam u planu kupiti ovaj lap pa kakva imate misljenja o njemu i jel ima tko kakva iskustva... AMD Turion64 X2 TL-50 2x 1.60GHz, 15.4" WXGA (1280x800) Crystal View, 120GB SATA 5400rpm, 1024MB DDR2 533 (2x512), DVD±RW DL, Ati M-Radeon X1600 128MB, WLAN 802.11bg, GB Lan, Bluetooth 2.0 EDR, FireWire, ExpressCard, 5in1 card reader, SPDIF, DVI-D, infegrirana Web/Videokamera (0.3 Megapixel), Windows XP Home, standardna baterija 3.1h rada (8 ćelija), 2.89kg. Jamstvo 12mj ...naravno uzeo bih ga kod vranoga1...mislim da je cijena 7.952 kn Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
cijena ti je sad 8.129 kn Ja sam također razmišljal o njemu al starci nedaju ![]() Bilo bi dobro da vidis neki Acer koji ima takav ekran da vidis dal ti se sviđa kakva je slika (mislim na odsjaj..)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
pa meni se cini cist OK taj odsjaj... a jel ima tko kakva losa iskustva o tom lap-u ili ima mozda nest bolje za te novce??? tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Super je lap za te novce...jedino moras pogledat taj monitor, pod svjetlom jako tesko radis na njemu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Puff - za tu lovu mrak lap. Ja koristim 1690 Acer - serija sa Centrinom i imaju isti monitor. Realna brzina monitora je 16 ms - tako da nemoj očekivati čuda u FPS, ali u strategijama ili MMO - radi super. Slika je vrlo dobre kvalitete, isto kao i svjetlina. Lapinjo radi cca 14 sati na dan ( na poslu 8 i onda ga nosim doma za igranje ... ), u tim uvjetima nisam do sada imao problema s njim. Ipak - na ekranu su se pojavile - u nedostatku boljeg izraza pjege - nešto kao da se kristal razlijao na pojedinim mjestima. Obzirom da se comp nosi na posao i s posla 5 dana u tjednu i radi cijele dane, vjerujem da je to podosta kumovalo tome. Ipak ne vidi se u svakodnevom radu - osim na bijeloj podlozi ^^ U svakom slučaju - za ti lovu dobar lap .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
evo da vam se pohvalim...kupio sam danas Acera 5112! jedini minus dajem njemackoj tipkovnici i windowsima...zato budem morao "roknuti" dolje windowse. pa me zanima par sitnica... -sprzio sam onaj backup dvd koji mi je ponudio da snimim i sad mislim da su mi na njemu svi driveri i sve potrebno...ha? jel mogu slobodno izbrisati windoze i staviti svoje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
zna li netko odgovor na ovo gore pitanje? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa vidi jesu driveri snimljeni na dvd i pici dalje format itd...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
sve drivere imaš na njihovim stranicam ja imam ACER ASPIRE 5672 i monitor mi ne zadaje nikakve poteškoče |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
dok ga prvi put upalis (dignu se vindoze) trazi te jedan dvd ili 5 cd-a da ti snimi backup...i tak sam i ucinio. kasnije si snimim druge windowse i idem s tog dvd-a snimati drivere (ali mozes ih mozda polovicu naci) jer su u nekim cudnim fileovima koje moze komp si sam instalirati pri bootanju. i tako ja bootam dvd i on mi sve lijepo snimi ispocetka ( njemacke windowse i sve drivere kak sam ga i dobio...) onda mi je frend skinuo drivere s acerove stranice i neki sam dan stavio svoje windowse i te drivere i za sad (kucam u stol) sve radi OK. inace lap je odlican i super sam zadovoljan s njim... pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
Oglas
|
|