![]() |
Acer Aspire 5112WLMi
evo ovako...imam u planu kupiti ovaj lap pa kakva imate misljenja o njemu i jel ima tko kakva iskustva...
AMD Turion64 X2 TL-50 2x 1.60GHz, 15.4" WXGA (1280x800) Crystal View, 120GB SATA 5400rpm, 1024MB DDR2 533 (2x512), DVD±RW DL, Ati M-Radeon X1600 128MB, WLAN 802.11bg, GB Lan, Bluetooth 2.0 EDR, FireWire, ExpressCard, 5in1 card reader, SPDIF, DVI-D, infegrirana Web/Videokamera (0.3 Megapixel), Windows XP Home, standardna baterija 3.1h rada (8 ćelija), 2.89kg. Jamstvo 12mj ...naravno uzeo bih ga kod vranoga1...mislim da je cijena 7.952 kn Hvala! |
cijena ti je sad 8.129 kn
Ja sam također razmišljal o njemu al starci nedaju :( Bilo bi dobro da vidis neki Acer koji ima takav ekran da vidis dal ti se sviđa kakva je slika (mislim na odsjaj..) |
pa meni se cini cist OK taj odsjaj...
a jel ima tko kakva losa iskustva o tom lap-u ili ima mozda nest bolje za te novce??? tnx |
Super je lap za te novce...jedino moras pogledat taj monitor, pod svjetlom jako tesko radis na njemu...
|
Puff - za tu lovu mrak lap.
Ja koristim 1690 Acer - serija sa Centrinom i imaju isti monitor. Realna brzina monitora je 16 ms - tako da nemoj očekivati čuda u FPS, ali u strategijama ili MMO - radi super. Slika je vrlo dobre kvalitete, isto kao i svjetlina. Lapinjo radi cca 14 sati na dan ( na poslu 8 i onda ga nosim doma za igranje ... ), u tim uvjetima nisam do sada imao problema s njim. Ipak - na ekranu su se pojavile - u nedostatku boljeg izraza pjege - nešto kao da se kristal razlijao na pojedinim mjestima. Obzirom da se comp nosi na posao i s posla 5 dana u tjednu i radi cijele dane, vjerujem da je to podosta kumovalo tome. Ipak ne vidi se u svakodnevom radu - osim na bijeloj podlozi ^^ U svakom slučaju - za ti lovu dobar lap .... |
evo da vam se pohvalim...kupio sam danas Acera 5112!
jedini minus dajem njemackoj tipkovnici i windowsima...zato budem morao "roknuti" dolje windowse. pa me zanima par sitnica... -sprzio sam onaj backup dvd koji mi je ponudio da snimim i sad mislim da su mi na njemu svi driveri i sve potrebno...ha? jel mogu slobodno izbrisati windoze i staviti svoje... |
zna li netko odgovor na ovo gore pitanje?
hvala |
Pa vidi jesu driveri snimljeni na dvd i pici dalje format itd...
|
Citiraj:
sori, nisam upućen. vranoga1? di je to :burn: |
sve drivere imaš na njihovim stranicam ja imam ACER ASPIRE 5672 i monitor mi ne zadaje nikakve poteškoče
|
Koliko znam Acer ima u sebi drivere.
|
dok ga prvi put upalis (dignu se vindoze) trazi te jedan dvd ili 5 cd-a da ti snimi backup...i tak sam i ucinio. kasnije si snimim druge windowse i idem s tog dvd-a snimati drivere (ali mozes ih mozda polovicu naci) jer su u nekim cudnim fileovima koje moze komp si sam instalirati pri bootanju. i tako ja bootam dvd i on mi sve lijepo snimi ispocetka ( njemacke windowse i sve drivere kak sam ga i dobio...) onda mi je frend skinuo drivere s acerove stranice i neki sam dan stavio svoje windowse i te drivere i za sad (kucam u stol) sve radi OK.
inace lap je odlican i super sam zadovoljan s njim... pozdrav! |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:57. |