|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Dvojba - modularna napajanja (OCZ, Hiper)
Ovaj mjesec bih si kupio napajanje, zamjenu mojem... kahm, Codegen napajanju, jel. ![]() Napajanje mora lijepo izgledati, a tu u obzir dolaze samo modularna, i to slijedeca: HIPER TypeR 530W, blue ~580kn OCZ ModStream 450W ~480kn Postoji li jos koje osim Tagana koji je skoro pa dvostruko skuplji radi cega ne dolazi u obzir? Iskustva iz prve ruke su dobrodosla, + i - za svako od njih takodjer...
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I mene zanima isto to, dakle neki best buy Čuo sam od FKTovaca da je Hyper malo glasniji, OCZ modstream da je tip, e sad meni se ovaj OCZ čini najbolji za tu lovu (tagan je isto odličan al ga i cijena prati) al eto da čujemo ostale... Atha mi čemo onda kupit naveliko kad vidimo što kažu ![]() (...a razliku u cijeni zapit ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Za to is siga atha slobodno uzmi OCZ-a i neces imat problema + uzmes jos pive u potocima za ono para sta ostane ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Atha ja sam odavno se odlučio za OCZ al si mi bacio bubicu u uho sa Hiperom, al ipak niš od njega... Kad ti kupiš svog ja svog onda ćemo slikat da vidimo kome bolje izgleda u njegovom kučištu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
kaj svi tak hvalite taj OCZ kad je to "drek" od napajanja, osim ak gledaš da uzmeš fenci šmesi napajanje koje svijetli... ni hiper nije niš bolji... enermax je klasa za sebe.... atha baš ti ne stoji usporedba sa chieftecom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Trenutno ni Borg nema (sto nema u Linksu nema ni u Borgu, jer im je Links distributer za OCZ i Tagan, to je provjereno, za ostalo neznam) EDIT: Sobzirom da ides na plavo, jedino ti preostaje OCZ ili Hiper jer su plavi ![]() ![]() Trebao bi Links dobiti, ja cekam da im dodje Tagan, a valjda u istoj posiljci dolazi i OCZ, sredinom tjedna...
![]() |
#17 |
Moderator
|
Izgledom, citaj bolje. Kablovi su identicno "uredjeni". Zahvaljujem na prijedlozima, ali napisao sam modularna only, ostalo me ne interesira - da mi je svejedno, uzeo bih Enermaxa, ili jos bolje - ostao bi na Codegenu. Ako jos netko ima prijedlog tipa ovoga smeca od OCZa, slobodno kazite - takva najvise volim. Pfuj OCZ! ![]()
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#19 |
Premium
|
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
***em ti sve nisam neko vrijeme gledao napajanja i u linksu fali masa napajanja na netu pogotovo seasonic-a sta se je dogodilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Nego OCZ ti se fino uklapa u tvoj case ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#24 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
atha ja bi codegenaaaaaaaaaa tvogaaaaaaaaaaaaaa pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz ![]() ocu ga stavit da ganja serverceka ak (pro)dash ![]() ne zezam se EIDT: zasto dubrovcana????? Zadnje izmijenjeno od: Matesonik. 11.09.2006. u 19:32. Razlog: zasto dubrovcana?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
sta mislite o ENERMAX 500W, EL500AWT, Liberty za moju buducu konfu...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
![]() |
#27 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
atha sorry na ot-u, nisam imao ni jedno ni drugo napajanje tako da pričam samo teoretski.
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
OCZ ![]() Konfa iz siga, full stabilni naponi i kod masnog oc-a, nista se nije promijenilo...preporucujem... Izgleda predobro, kromiran, plavi vent, modularni sleevani kablovi...ma super... Ak ti treba koja slika voltaza, javi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ako atha traži ponajviše napajanje koje dobro izgleda, i prvenstveno da he modularno, onda ču mu taj ocz biti čak i najbolji izbor. ali ako tražiš najviše za uloženi novac onda tu definitivno ocz(modstream) otpada. dati za napajanje 450kn koje je zastarjelo, čak nema ni dva raila. masa ljudi se na netu žalila na taj ocz i nitko ga baš ne preporuča, s time da ih je dosta otišlo u vječna lovišta.... očito je da su morali negdje uštedjeti kad su več nabacali taj kič. a to što je nekome važnije kak napajanje izgleda od onoga što je u njemu, u to se ne miješam. ipak je to stvar osobnog izbora. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
|
Citiraj:
To napajanje JEST najviše za uloženi novac,jerbo za 450 kn dobiješ 450W,modularno napajanje odlične kvalitete i nečujno... A priča o vječnim lovištima pada u vodu,jer sam napajanje kupio u firmi gdje mi radi prijatelj koja inače samo prodaje OCZ i Tagane,čovjek mi je rekao da se NITI JENDO napajanje nije vratilo na servis dok je bilo 2-3 neispravna Tagana.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|