|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
![]()
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_image001.gif[/IMG] -->
Pozdrav forumaši! Trebam savjet pametnijih i iskusnijih: Želim napraviti home studio za audio montažu i produkciju radijskog programa i emisija, ali i po mogučnosti montažu video uradaka. Imam iskustva u montaži i produkciji ali mi treba savjet za opremu, jer tamo gdje sam "radio", opremu je slagao netko drugi. Naravno, mijenjam i postojeću PC konfiguraciju. Ovo je jedan od prijedloga/ponuda za PC:
Case chiftec bravo bh-01b-b-b-op Cpu amd a64 x2 4200+ box Ddr2 1gb 533mhz transcend ts 128 mlq64v5j Dvd+/-rw Pioneer dvr-111dvs Eax asus 1600 pro/td/512 Hdd wd 250gb ks sataII 16mb Kb logitech Internet pro usb Mbo asus deluxe m2n sli Mouse logitech G1 Napajanje chiftec 410W 12 cm ven Monitor Samsung SM 731 bf lcd x 2 Da li je konfiguracija OK i koju zvučnu karticu cca 1300 kn? Koje monitore, da nisu puno para? Imam mali radni prostor, oko 6 m2. Eventalno bi snimao vokal, ali samo govor, ne pjevanje. Mic cu uzeti poslije. Ne znam da li sam nešto propustio... Thanx unaprijed Eh, da, svakako mih si uzeo slušalice AKG k141, što kažete?[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_image001.gif[/IMG] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Dobrodosao na forum ![]() Oprostit ces mi na direktnosti ali spomenuta oprema te iskustvo koje spominjes, baca malo gorak okus. Citiraj:
Reci mi, ima li za tebe wordclock ikakvo znacenje ili mislis u metaforickom vremenu uskladiti svu opremu uz masinu koju si opisao? Za opisane namjene, u okruzenju gdje svako ispravljanje gresaka kosta novaca i gubitak klijenata. Konfiguracija je pun pogodak. Za jednu manju i udaljenije "difuznu" prostoriju za odmor, gdje zaposlenici mogu odigrati u pauzi jedan Doom. Citiraj:
Bez ironije ili nadmudrivanja. Ali bojim se ako te jos nesto konkretnije pitam, ostat ces na jednom postu u ovoj temi. Rekli bi Bretonci da stvaras na buđetu. Nista zato, važni su rezultati. Ali u takvoj situaciji, ovakvo rasipanje i nefokusiranost za spomenutu ciljanu namjenu... u zanatu koji prezire svako razbacivanje tamo gdje mu nije mjesto, krajnje zbunjujuce zvuci. Prijateljski savjet. Registriraj se na : HRBBS Priblizi udobnu stolicu i daj svojoj pozitivnoj zelji za ucenjem mogucnost da postavlja prava pitanja. Tek tada ces moci dobiti i prave odgovore, upravo tamo. Ljudi iz svih sfera A/V koji obradjuju ovakvu tematiku dnevno iz godine u godinu, sa enornom bazom vec napisanih solucija. Boljeg mjesta za ucenje na Web-u nema. Tada ces uvidjeti 'greske u koracima' ... kad si postavio ova pitanja. Sretno. Otkad se PCE modernizirao, pronalazenje starih tema predstavlja nesavladivu prepreku, barem za mene. Jedino sam ovo pronasao sto bi ti mozda bilo od pomoci za pocetak: DAW ,Video ' |
|||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006