|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Trebam 20-tak ljudi sa Hotmail adresom >
' Da pojasnim... Poslao sam jos pocetkom Ljeta novce jednom Britancu za neke sitne dijelove za 8-bit cuda. Nakon nekog vremena, sjetio se zapitati sto je s njim, zasto mi nikad nista nije poslao? I tako svaki dan, malo po malo, kad bi odgovorao na postu ljudima, odma bi i njemu poslao ponovo isto pitanje... zasto mi nista ne saljes? Dok mu nisam uletio vec izritiran na neku njegovu lokalnu grupu neki dan i pitao zasto ne respondira na moje upite? On ce zacudjeno, kako ni jedan mail nikad nije dobio? Kako nisi dobio kad sam ti poslao x mailova? Doduse, onda sam se sjetio da uopce nikad nisam ni dobio potvrdu citanja ili primanja za te poruke, te pomislim da nije do Hotmail-a. Srecom imam jednu Hotmail adresu od prije i probam sam sebi poslati da vidim sto se desava. Od nekoliko ISP (T-com, Amis,Carnet) i Free Web adresa, tek su dvije prosle, dok pola njih uopce nije nikad doslo ili, u najboljem slucaju zavirsilo je u Junk folderu. Gole poruke, bez Sig-ova, nikakvi attachi, samo radi testa, sa vise razlicitih lokacija, kao i GSM-a koji je ionako konektan satnicom,barem 1h dnevno. Molio bih ljude koji imaju Hotmail adresu, da sami sebi posalju sa neke druge adrese koju imaju... poruku ili dvije. Cisto me zanima koliko ce ljudi primiti u Inbox poruku a koliko nece? Dal je to neka trenutna havarija na hotmailu ili stalni "bonus" za korisnike, pitam se? Ovakve stvari su se desavale i sa pokojnim MOE tik nego su propali. Hotmail ipak nije tolika sirotinja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Poslao 2 poruke sa @email.t-com.hr domene na hotmail-ov e-mail i obje sam dobio. Nisu završile u Junk mail-u nego baš u inbox-u... Ali znam da sam imao i ja problema sa primanjem mail-a na tom hotmail acc-u dok nisam postavio one junk filtere i pitaj Boga šta sam još tamo sredio... Znači, meni radi sve OK ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Fala Vucko Sugerirao sam mu vec nakon prvog mail-a kad je konstatirao naknadno kako nista nije primio od mene, da upravo vidi postavke oko samog primanja. No sad ja trebam vise njega nego on mene, pa ga necu podsjecati ![]() Samo, osim folder postavki, uopce ne vidim nikakvo ozbiljnije postavke. Nedaj boze da je ovo ikome glavna i jedina adresa. Nemam ni tri covjeka/zene u adresaru koji uopce vise koriste Hotmail. Takvi su mahom na Yahoo, Gmail-u ili ostalima koji daju vise prostora za postu. Pitam se, hoce li se naci 5 na PCE-asa po sadasnjem odazivu? : sweating |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
evo ja poslao sam sebi, radi ok, doslo u roku deset sekundi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Poslo sam sa gmaila radi normalno, i forwarding sa @email.t-com.hr radi normalno
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Imao sam hotmail par godina i uvidio mane, mali inbox, kad šaljem sa thunderbirda (pop gmail) ne vidi kvačice na slovima, i još neke stvari koje su me smetale pa ga koristim samo kad su potrebne registracije na nekim divljim siteovima, zamjenio sam ga gmailom |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Sa više adresa poslao na Hotmail i sve uredno stiglo u Inbox..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
8-bit Gen.
|
' Hvala svima na trudu. Nakon prvog posta , probao nekoliko naknadnih puta, sad i meni stize bez greske. Nazalost, pokazalo se da je tip certificirani muljator i da ima naviku 'gubiti' postu. No, pre mali je novac za uzrujavanje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|