|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Pitanje: Gdje ugraditi auto-pojačalo?
Imam pitanje. Gdje u Zagrebu jeftino ugraditi auto-pojačalo. Imam provedene kablove za auto-radio.Treba samo spojiti pojačalo i woofer te kablove i skretnice za to.
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Bio sam u KM-u, čini mi se da se tako zove, rekao 300 kunaa a 400 sam platio pojačalo pa mi se činilo too much.: stoopid
![]() |
![]() |
#4 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Uzmi stvar u svoje ruke. Nije tesko. Ali sve ovisi kakvi su kablovi, samo neki kvalitetniji kablovi za instalaciju pojacala dodju preko 300kn. btw: koje je pojacalo?
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
mi smo frendu na omegu 2.5tdi b serije ugradili pojacalo ispod lima koji djeli gepek od siceva straznjih tu smo zbusili 4 rupe te ga zaserafili,i izmedu stavili spuzvu da nema trenja.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Uzmi frenda koji se nesto kuzi u to i spoji sam. Kak kaze ekipa, nije tesko... Jedini problem ce ti mozda bit dofurat struju u kabinu. Kaj se tice pricvrcivanja, jel pojacalo mora bit zasarafljeno? ![]() Ja sam svoje zaljepio sa dvostranom trakom (neda mi se sarafit po autu) i ne mice se...
![]() |
#10 |
Banned
|
@Panzer - zašarafi ga jer ako se ugrije pa ti se ta traka otopi da se neš ne #***e. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#13 | ||
Banned
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Nemaš brige ako to se neda dat 300kn za ugradnju, složi sam imaš upute di se kako spaja (valjda. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ugradnja/spajanje autopojacala je jos i najjednostavniji dio ako vec imas provucene kablove....znaci, samo spajas + sa baterije na + terminal na pojacalu, i dobar minus sa shasije na minus terminal na pojacalu, i jos ti ostaju za spojiti zvucnici /sub...baci oko na CiCe, vjerujem da ces pronaci sve sto te zanima u svezi autoakustike, jos ces se zaraziti nashom bolescu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
uz sve ovo sto je wallbandon napisao, dodao bih još samo da trebaš spojiti i REMOTE signal na pojačalo, to je u biti +12V kojim radio signalizira pojacalu da se upali... bez toga nece radit definitivno ![]() P.S. svakako baci oko na: Cice.com.hr (nema cica baš puno ali ima sve o akustici...) ![]()
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ak ti se da doci do Karlovca napravim ti to i platis pijacu, javi se na PM ak si zainteresiran ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|