![]() |
Pitanje: Gdje ugraditi auto-pojačalo?
Imam pitanje.
Gdje u Zagrebu jeftino ugraditi auto-pojačalo. Imam provedene kablove za auto-radio.Treba samo spojiti pojačalo i woofer te kablove i skretnice za to. |
|
Citiraj:
Bio sam u KM-u, čini mi se da se tako zove, rekao 300 kunaa a 400 sam platio pojačalo pa mi se činilo too much.: stoopid |
Uzmi stvar u svoje ruke. Nije tesko.
Ali sve ovisi kakvi su kablovi, samo neki kvalitetniji kablovi za instalaciju pojacala dodju preko 300kn. btw: koje je pojacalo? |
Na šta se spaja i kojem autu?
|
mi smo frendu na omegu 2.5tdi b serije ugradili pojacalo ispod lima koji djeli gepek od siceva straznjih
tu smo zbusili 4 rupe te ga zaserafili,i izmedu stavili spuzvu da nema trenja. |
Inače se pojačalo prišarafi na zadnji dio od siceva, a za spajanje pojačala pi#kin dim ako ja mogu moš i ti a spojio sam ih prek 100 bar...:D
|
Uzmi frenda koji se nesto kuzi u to i spoji sam. Kak kaze ekipa, nije tesko... Jedini problem ce ti mozda bit dofurat struju u kabinu.
Kaj se tice pricvrcivanja, jel pojacalo mora bit zasarafljeno? :D Ja sam svoje zaljepio sa dvostranom trakom (neda mi se sarafit po autu) i ne mice se... |
Ja sam ih par ugradio i nikad problema, to je spojeno za 1/2sata - samo treba spojit prvo uzemljenje prije struje :D
|
@Panzer - zašarafi ga jer ako se ugrije pa ti se ta traka otopi da se neš ne #***e.
|
Citiraj:
Nego, inace se fajn zagrije, jel se smije dosta grijat? Vec sam mislio skemijat 120mm vent na njega. :) |
Neću sam zato jel frend je već spajao na svoju ruku i malo je radilo na bijeli dim: Drone : .
Punto. |
Citiraj:
Citiraj:
Nemaš brige ako to se neda dat 300kn za ugradnju, složi sam imaš upute di se kako spaja (valjda.:D |
Ili dođes o mene, platiš pivu i sređeo :)
|
I to je bolje.:D
al hebiga ti si u hollywood-u:D:D:D |
lol evo ispravljeno :D
|
ugradnja/spajanje autopojacala je jos i najjednostavniji dio ako vec imas provucene kablove....znaci, samo spajas + sa baterije na + terminal na pojacalu, i dobar minus sa shasije na minus terminal na pojacalu, i jos ti ostaju za spojiti zvucnici /sub...baci oko na CiCe, vjerujem da ces pronaci sve sto te zanima u svezi autoakustike, jos ces se zaraziti nashom bolescu:)...
|
uz sve ovo sto je wallbandon napisao,
dodao bih još samo da trebaš spojiti i REMOTE signal na pojačalo, to je u biti +12V kojim radio signalizira pojacalu da se upali... bez toga nece radit definitivno :) P.S. svakako baci oko na: Cice.com.hr (nema cica baš puno ali ima sve o akustici...) :) |
Ma da to je samo tako. i dobijem kao frend pola sprženog auta, nisu sprovedeni kablovi.:(
|
Ak ti se da doci do Karlovca napravim ti to i platis pijacu, javi se na PM ak si zainteresiran ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:18. |