|
![]() |
#1 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
kako obrisati brojeve koje mozila pamti ?
saljem poruke preko Vip.online, i kad upisem broj mozila ga zapamti i kako ga mogu izbrisati? Kad sam pisao broj npr.123456789 na kraju sam slucajno upisao ž i onda svaki put kad stisnem 1 u prozorcic za broj on mi odma izbaci taj broj sa ž i onda nemogu odma stisnut Enter i poslati nego moram ic birasti ž pa onda slati. U Internet Exploreru se to moglo tak da se oznaci broj i stisne 'Delete' i on se izbrise. Pretostavljam da mozila sve to negdje sprema na Hard al neznam gdje,pa dajte ako ko zna da izbrisem to. Promblem nije velik al je dosta iritantan pa bi to htio rijesit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
CTRL+SHIFT+DEL pa birash shto zhelish ukloniti. ![]()
![]() |
#5 |
Sruk
|
moze i tako, al skuzio sam i ja sad... na ove nacine koje ste pokazali brisu se sve stvari iz te grupe,odnosno il se brise sve iz Hystory il sve iz browsera i to, ali ako se hoce pojedinacno obrisati onda se oznaci nesto, npr u googleu kad stisnete c onda se izlista ispod sve rijeci koje ste trazili sa c i onda sa tipkovnicom il misem oznacite samo rijec koju zelite izbrisati i stisnete SHIFT+DELETE i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Tko josh ima vremena za to ![]()
![]() |
#7 |
Sruk