|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Koji hladnjak za Athlona 2000xp+?
Eto htio bi ga malo overclokati pa bi trebao malo kvalitetniji hladnjak. Znači radi se o Socket A Asusovoj ploči A7V8X. Gledao sam po Ve-milu i Hgspotu pa cijene baš nisu male. Znači negdje u razmaku od 50-100kn. Jel ima još negdje za kupit?
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Polovni Zalman 7000. Za tu lovu ništa pametno. Ja bih radije tu lovu oložio u VGA. Imaš za 400KN 9800PRO, a ovu u plavom oglasu prodaš za 200KN.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hmm a di to, odmah kupujem! Grafulja mi predstavlja veliki problem. Inače nadogradio sam memoriju došlo je još 256 ddr HP-a! tak da se to sad popelo na 768ddr-a
![]() |
#5 |
Djembe playa
Datum registracije: Feb 2006
|
Moja preporuka je definitivno ako nađeš negdje GlacialTech Igloo 2520. Jeftin cooler, a hladi bolje od mnogih puno skupljih rješenja. Prema "nabavi" ima ga još samo ovdje http://www.nabava.net/katalog/trazil...o+2520&x=0&y=0 Ja sam svog kupio u Ve-Milu i do nedavno su ga imali na popisu pa probaj pitati njih jel' se da naručiti.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=A401004 Ovo ce ti biti sasvim dovoljno. S tim da sumnjam da ces na toj ploci uopce moci OCati, no probaj pa ces vidjeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
Samo pripazi na koju stranu stavljas cooler :-) Meni je taj cooler upokojio xp 1700 prije par godina. Preporucljivo je bit trijezan dok obavljas tu rabotu : bonker : |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
takodjer sam bio vlasnik tog coolera i odlican je,tako da preporucujem ti odmah da ga uzmes
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
sa falconrockom se ladi i palomino ![]() nego, nisi napisao jel tbred ili palomino jezgra? ak je palomino, zaboravi OC, ok mozda malchice, al NIKAKVO dizanje napona...ne treba ti peć jajca na procu, ionako je prevruc... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Nemam pojama koja je jezgra. Kako i di bi to trebao vidjet? A hebiga tehnologija me polako gazi :-D EDIT: e nisam još za bacit. AIDA kaže ovako ![]()
Svi elektronički uređaji rade na bijeli dim! Kad dim izađe uređaj više ne radi!!! Zadnje izmijenjeno od: Matt. 06.09.2006. u 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Ne nego misli da ne okrenes bazu za 180° oko vertikalne osi. Vidjet ces na bazi coolera da ima s jedne strane kao ulegnuce, odnosno poviseni dio i njega stavljas prema onoj strani di je plastika od socketa na kojoj obicno pise socket A. Uglavnom isti nacin kao i orginal cooler |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|