![]() |
Koji hladnjak za Athlona 2000xp+?
Eto htio bi ga malo overclokati pa bi trebao malo kvalitetniji hladnjak.
Znači radi se o Socket A Asusovoj ploči A7V8X. Gledao sam po Ve-milu i Hgspotu pa cijene baš nisu male. Znači negdje u razmaku od 50-100kn. Jel ima još negdje za kupit? |
Polovni Zalman 7000. Za tu lovu ništa pametno. Ja bih radije tu lovu oložio u VGA. Imaš za 400KN 9800PRO, a ovu u plavom oglasu prodaš za 200KN.
|
Hmm a di to, odmah kupujem!
Grafulja mi predstavlja veliki problem. Inače nadogradio sam memoriju došlo je još 256 ddr HP-a! tak da se to sad popelo na 768ddr-a |
Prati malo tržnicu ili pokreni topic da kupuješ.
|
Moja preporuka je definitivno ako nađeš negdje GlacialTech Igloo 2520. Jeftin cooler, a hladi bolje od mnogih puno skupljih rješenja. Prema "nabavi" ima ga još samo ovdje http://www.nabava.net/katalog/trazil...o+2520&x=0&y=0 Ja sam svog kupio u Ve-Milu i do nedavno su ga imali na popisu pa probaj pitati njih jel' se da naručiti. |
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=A401004
Ovo ce ti biti sasvim dovoljno. S tim da sumnjam da ces na toj ploci uopce moci OCati, no probaj pa ces vidjeti. |
Hmm pa sam Asusov bios mi je ponudio 2080 i 2400 ak se nevaram. Trenutno je na 1660 MHz
|
Citiraj:
|
Samo pripazi na koju stranu stavljas cooler :-) Meni je taj cooler upokojio xp 1700 prije par godina. Preporucljivo je bit trijezan dok obavljas tu rabotu : bonker :
|
takodjer sam bio vlasnik tog coolera i odlican je,tako da preporucujem ti odmah da ga uzmes
|
sa falconrockom se ladi i palomino :D
nego, nisi napisao jel tbred ili palomino jezgra? ak je palomino, zaboravi OC, ok mozda malchice, al NIKAKVO dizanje napona...ne treba ti peć jajca na procu, ionako je prevruc... :( |
Nemam pojama koja je jezgra. Kako i di bi to trebao vidjet?
A hebiga tehnologija me polako gazi :-D EDIT: e nisam još za bacit. AIDA kaže ovako:gringo: : Thorughbred-B |
Citiraj:
|
Ne nego misli da ne okrenes bazu za 180° oko vertikalne osi.
Vidjet ces na bazi coolera da ima s jedne strane kao ulegnuce, odnosno poviseni dio i njega stavljas prema onoj strani di je plastika od socketa na kojoj obicno pise socket A. Uglavnom isti nacin kao i orginal cooler |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:08. |